MENÜ

Çebi’den Koç’a Arat için telefon!

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ta 3 Aralık’ta yapılacak olan kongre öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Başkan adaylarından Hasan Arat, destek ziyaretleri için gittiği dernekler toplantılarında stat sponsoru Tüpraş’ı kendisinin bulup anlaştırdığını söyledi. Derneklerde yaşanan bu gelişmeden haberdar olan Başkan Ahmet Nur Çebi çok sinirlendi. Çebi, Rahmi Koç’u arayıp durumu izah etti. Kendisi adına duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Koç, “Bizim Beşiktaş ile olan ve yıllara dayanan ilişkilerimiz kişilere dayalı değil. Kulüp ve kurum arasında. Bu yüzden ne önce ne de bundan sonraki başkanlar ile şahsi bir durum söz konusu değil. Dolayısı ile stat sponsorluğu ve diğerleri de bu çerçeve içinde gerçekleşti” şeklinde cevabını vererek noktayı koydu.

Haberin Devamı

Adalı’nın 2. Başkanı Keçeli...

Süleyman Seba döneminin efsane yöneticisi Metin Keçeli, Serdal Adalı’nın teklifine olumlu yanıt verdi. Seçimin kazanılması durumunda Keçeli, Başkan olarak görev yapacak. Camiada çok sevilen ve saygı duyulan Keçeli, Seba döneminde yaptığı başarılı icraatlar ile öne çıkmıştı. Arayıp bilgi aldığım Keçeli, “Yarın (bugün) Bodrum’dan İstanbul’a döneceğim. Kongreye kadar geniş kapsamlı çalışma içinde olacağız” dedi.

Haberin Devamı

Ser’in peşindeler

Futbol A.Ş. Yönetiminde yer alan Tarkan Ser, her iki adayın da yönetimine almak istediği isim. Transferlerde özel uçağını karşılıksız olarak kulübün hizmetine sunan Ser, henüz kararını vermiş değil. Öte yandan Fikret Orman döneminde derneklerden sorumlu yönetici olan Hakan Daltaban’ın da yeniden görev alması bekleniyor.

Ankara açıkladı!

Başkent kongre üyeleri Arat ve Adalı için ortak karar aldı. Buna göre 24 ve 25 Aralık tarihlerinde iki adayı panelde ağırlayıp projelerini ve yönetim kurulu hakkında ayrıntılı bilgi alınacak. Bunun ardından her üye oy kullanma konusunda serbest bırakılacak. Blok oy kullanılmayacak.

 

YORUM YAZ