MENÜ

Çebi: Orman ile Arat kumpas kurdu

Abone Ol Google News

Olağanüstü seçime sayılı günler kala Ahmet Nur Çebi’nin açıklamaları bomba etkisi yaptı. Çebi’nin, “Fikret Orman ve Hasan Arat, takımın kötü gidişini fırsat bilip tribün olaylarını organize ettiler. Sosyal medya üstünden kumpas kurdular” sözleri şok etkisi yaptı. Arat’a yüklenen Çebi, “Senelerdir kulübün neresinde olmuş. Misafir sanatçı gibi bir kaç maça geldi. O da başkalarının locasına. Kombinesi, locası yok. Adalı’nın var. Hep kulübün içinde oldu. Bakalım sosyal medya üstünden organize olanlar mı, yoksa kulübün içinde yer alan taraf mı göreve gelecek” diyerek sert çıktı. Çebi’nin açıklamalarına göre Orman ile Arat el ele seçime giriyorlar. Adalı’yı eski yönetimlerin devamı olarak niteleyen Arat’ın, Orman ile güç birliği yapması dikkat çekici. İddiaya göre Orman ile Arat yönetim listesini de birlikte yapıyorlar.

Haberin Devamı

Erdoğan’ın seçim bildirgesi

Uzun süre asbaşkan olarak görev yapan ve camiada çok sevilen Levent Erdoğan, seçim öncesi özel açıklamada bulundu. Ülke çapındaki derneklere en yakın isim olarak bilinen Erdoğan, şunları söyledi: “Beşiktaş’a hizmet için geldik ve göreve geldiğimizden bugüne kadar bir çok dernek grup ve taraftarlarla birlikte kulüp menfaatleri doğrultusunda çalıştık. Halen de çalışmaktayız. Beşiktaş Kulübü’nde yıllardır hep kurumsallaşma konuşulur ama maalesef kimse buna uymaya cesaret edemez nedendir anlamış değilim. Hep dik duruş ve Beşiktaş duruşu rahmetli onursal başkanımız Süleyman Seba’nın bir sözü var, ‘Kimsenin adamı olmayın var olan Beşiktaş’tır’ diye. Seba’nın yanında çalışan Hasan Arat ve değerli eski yönetici Serdal Adalı bu yola çıktılar. Ancak önce bu yolu kat eden ve elini taşın altına ilk koyan Hasan Arat’tır. Ortak menfaatlerimiz Beşiktaş olduğu için her iki adaya başarılar dileriz.”

Haberin Devamı

Yalçın çekildi

Başkan adaylarından Hasan Arat’ın yöneticilik teklif ettiği Şeref Yalçın, düşünmek için süre istemişti. Basketbol şubesinde elde ettiği başarılı çalışmalar ile öne çıkan Yalçın, aile meclisinin aldığı karar doğrultusunda bu dönem hiçbir listede yer almayacağını belirtip, Arat’a olumsuz yanıt verdi.

YORUM YAZ