MENÜ

Çebi hayal mi görüyor?

Abone Ol Google News

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ilginç çıkışlarına bir yenisini daha ekledi. Başkan, takımına kalan maçları kazanıp Şampiyonlar Ligi’nde gitme hedefi koydu. Elbette Kartal, ligde oynayacağı maçların tümünü kazanma gücüne sahip. Ancak bu olsa bile yine de tek başına yeterli değil. Üstte olan takımların da kaybetmeleri gerekiyor. Trabzonspor’un aldığı ceza uygulanır ise Beşiktaş’ın hedefi sapmaz! Son haftalarda zirvenin düşüş trendine girmesi başkanı umutlandırmış olmalı. Mesela geçen hafta toplamda 12 puanlık kazanım getirmişti. Çebi’nin koyduğu hedef zor olsa da hiç imkansız gibi durmuyor. En azından lig ikinciliği ya da üçüncülüğü pekala gelebilir.

Haberin Devamı

Sergen hocanın durumu...

Şunu hemen belirtelim. Ortaya atıldığı gibi yönetim ile hoca arasında problem yok. Görüş farklılıkları var. Bu da çok normal. Fakat bu normal rutin konular. Başkan 1.5 yıllık imza atan hocanın sözleşmesini yeni sezon öncesi uzatmak istiyor.Hedef 3 yıllık yeni kontrat....Sergen hocanın zaten bu tür konulara takıntısı yok. Çok iyi biliyor ki başarılı olduğu takdirde koltuğu daha da sağlamlaşır. Kredisi de hiçbir hocada olmadığı kadar çok.

Haberin Devamı

Sancılı süreç bekliyor

Sergen hoca ve ekibi, iki ana plan üstündeler. Öncelik yeni sezona dair. Kısıtlı bütçe ile şampiyon olabilecek kadro yaratma arzusu var. İkincisi sezonu en iyi yerde bitirip Avrupa’da yer alabilme durumu. Peki kafalar rahat mı? Pek değil. Ödemelerde yaşanan sıkıntı... Gönderilmek istenen yüksek maliyetli oyuncular... Kiralıklar... Planlanan genel indirim... Herkesi sahada görebilme... Salgının yarattığı kaotik ortam... Transferler...Başkan ve ekibi ile teknik heyet hummalı ve zorlu sürecin içindeler. Bir koltukta bir değil, bin karpuz var! İdari ve futbol anlamındaki değişim sancılı oluyor. Daha da artacak. Ama tek kurtuluş bu.

YORUM YAZ