MENÜ

Bu eksiklik kimin

Abone Ol Google News

Sergen Yalçın, bizzat itiraf etti. Orta alanda birçok alternatif isim olmasına rağmen sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Sonuna kadar da haklı. Ancak hocaya sormak gerek. Sayın hocam, sadece Beşiktaş değil, Milli takımların da banko isimleri olan Ljajic ile Oğuzhan neredeler. Bu iki ismin geçmişte takıma verdikleri katkılar ortada. Ne oldu da ilk 11’e giremez oldular. Onu da geçtik, hamle oyuncusu olarak bile aklınıza gelmiyorlar.

Haberin Devamı

Asıl sorumlular...

Belli ki, hoca çoğu şeyi paylaşmıyor. Futbolcular da öyle. Durum böyle olunca da birçok spekülasyon yapılıyor. Dorukhan geç başladı. Mensah karantinada olduğu için oynayamadı. Souza cezalı duruma düştü. Tüm bunlara rağmen Oğuzhan ve Ljajic forma giymiyor ise durum vahim demektir. Hiçbir oyuncu çıkıp, çok iyi çalışıyorum. Hoca haksızlık yapıyor falan diyemez. Formda olsalar, bu ikiliyi hiçbir hoca kesmez.

Yumruğunu vurmalı

İdman olsun olmasın tesislerde genelde yönetici oluyor. Ancak sadece bir yerde bulunmak sorun çözmek açısından yeterli kalmıyor. Yoksa ilgili ve yetkili yönetici, bu tür gelgitler yaşayan isimleri karşısına alıp gerekeni yapar. Bugüne kadar yapılmamış. Mutlaka girişimler olmuştur ama yetersiz kalınmış ki, durum aynı. Bu saatten sonra Başkan Ahmet Nur Çebi’nin devreye girmesini bekliyoruz. Hoca ve yönetimin çözemediği her neyse, Başkan Çebi’nin masaya yumruğunu vurup halletmesi en doğrusu. Bu konularda büyük tecrübesi olan Çebi’nin icraatını merakla bekliyoruz. Bu kaliteye sahip iki oyuncuyu almaya kalksa, mevcut şartlarda alamaz. Satıp almaya kalksa da takımın yarısını gözden çıkarması gerekir. Son sözümüz Oğuzhan ve Ljajic’e; yeteneklerinize artık ihanet etmeyin. Ayıp oluyor beyler!..

Haberin Devamı
YORUM YAZ