MENÜ

Boşluk

Abone Ol Google News

Şampiyonluk mücadelesi veren Kartal, uçamadı. Kendisine ters gelen Başakşehir karşısına Sergen Yalçın’sız çıkan Siyah- Beyazlılar 3 puan bıraktı. Sahaya sürülen hatalı 11, ikinci yarı değişti. Beraberlik yakalanıp pozisyonlar ikram edildi. Pjanic gibi lider oyuncunun yokluğu hissedildi. Kritik maç trafiğine giren Beşiktaş, Milli ara sonrası boşluğa düştü. Emre Belözoğlu ile ivme yakalayan Başakşehir galibiyetle moral buldu.

Haberin Devamı

Uyuttular

Hedefleri farklı iki takımın, oyunları aynı başladı. Tatsız, tuzsuz futbol. Koca ilk yarıda heyecan yaratan atak olmadı. 40’ta Visca’nın şutunu takip eden Okaka, devrenin skorunu belirledi: 1-0. Başakşehir bu yarıda savunmada gereksiz hatalar yaptı. Kartal üç eksik ile oynadı! Atiba, Oğuzhan ve Güven etkisiz kaldılar. Batshuayi sürekli ofsayta düştü.

Doğru hamle gol getirdi

Beşiktaş ikinci devreye, Alex, Larin ve Necip ile başladı. Bu durum sahaya olumlu yansıdı. Orta alanda, iyi pas yapıp; oyunu tamamen karşı sahaya taşıdılar. Böylece Ghezzal ve Rosier de ataklarda etkili bindirmeler yaptılar. Larin de sol açıktan sürükleyici rolü üstlendi. Bocalayan Başakşehir 59’da topu ağlarında gördü. Savunmanın hatasını affetmeyen Alex faturayı kesti: 1-1. Skora denge, maça zevk geldi. Karşılıklı ataklar. Kenar hamleleri. Kazanma adına verilen mücadele üst seviyeye taşındı.

Haberin Devamı

Futbolun kuralı bu

Beşiktaş etkili olduğu dakikalar içinde pozisyonlar buldu. Final vuruşlarındaki etkisizlik yüzünden öne geçme şansını kaybetti. Futbolun; atamazsan, yersin kuralı devreye girdi! 83’te Okaka takipçiliğini konuşturdu: 2-1. Sadece iki dakika sonra bu kez Guldbrandsen skoru 3-1’e taşıdı. Maça noktayı Batshuayi koydu, 90+1’de kazanılan penaltıda sonucu belirledi: 3-2.

YORUM YAZ