MENÜ

Boşa geçen sezon

Abone Ol Google News

Kartal, sezona büyük umutlar ile başladı. Kupa’da yoktu. Tüm ağırlığını önce lig, ardından da Avrupa’ya verecekti. Önce UEFA’da en kolay gruptan çıkamayıp hayal kırıklığı yaşattı. Güneş’in ekibi ligde de istikrar yakalayamadı. Şampiyonluk trenini kaçırdı. Devler Ligi’ne katılma için ikinci de olamadı. Tüm hedefleri tek tek ıskalayan Beşiktaş, Avrupa’da direk gruplara kalma hakkını kazanıp teselli oldu.

Haberin Devamı

Güven de olmasa

Her iki takım da, ‘maç bitse de gitsek’ havasında oynadı. Karşılıklı kademe hataları, yanlış paslar ve sistemsizlik vardı. Buna rağmen maç bol gollü geçti. Güven ilk yarıda üç gole imza attı. Kasımpaşa bu yarıda Hajradinovic ile tek sayısını buldu. Konuk ekip ikinci devrede Koita ile farkı bire indirdi. Motivasyon eksikliğinden atılan goller, çok bariz hatalar sonrası geldi.

Sergen tezahüratları

Stada gelen az sayıda taraftar, başkan ve yönetime hoca tercihinde göndermede bulundu. Tribünler, Sergen Yalçın lehine uzun süre tezahürat yaptı. İsmi geçen Abdullah Avcı’ya tepki verip, o bilinen tezahüratla tavır koydular.

Haberin Devamı
YORUM YAZ