MENÜ

Boateng rüzgarı

Abone Ol Google News

Son Kartal, sanki yıllardır burada gibi. Arkadaşlarıyla şakalaşmaları, yanlış karar veren yardımcı hocalara itirazları ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Saha içine gelince... Burak, Umut, Güven ve Lens ile aynı grup içinde kaldı. Dar alandaki çift kale maçta sol açık gibi oynadı. 4 asist ve biri kafayla olmak üzere 3 güzel golle zirve yaptı. Tecrübeli oyuncu bununla da kalmadı... İdman bitiminde kendi isteğiyle sahada kaldı. N’Koudou, Umut, Boyd, Elneny ve Güven ile birlikte şut çalışması yaptı.

Haberin Devamı

Boateng her iki ayağı, iç, dış ve üst vuruşlardan jeneriklik goller kaydetti. Bu oyuncu, bu hali ile Kartal’a ilaç olur. Kaleyi gördüğü anda, atacağı şutların gol olmama ihtimali yok!..

Mario Gomez’i hatırlattı

Boateng’i izlerken aklımıza Mario Gomez geldi. Alman oyuncu da aynı kulüpten kiralanmıştı. Uzun zaman oynamamış, sakatlıklar yaşamıştı. Beşiktaş’ta gol kralı olup şampiyonluğa büyük katkı vermişti. Aynı durum söz konusu. Sadece gitti Gomez, geldi Boateng gibi. Güçlü fiziği, atletik yapısı ve son vuruş ustası olarak aynı etkiyi yapmasını bekliyoruz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ