MENÜ

Bir var Bir yok

Abone Ol Google News

İstikrarsız sonuçlara derbi galibiyeti ile son veren Beşiktaş başa döndü! Pjanic ve Souza gibi iki as oyuncusundan yoksun maça çıkan Kartal, ilk dakikalar içinde yediği ‘ikram’ golle geri düştü. Suskun golcü Batshuayi sakatlanıp çıktı. Sergen hocanın hamleleri tartışma yarattı. Hatayspor bulunduğu yerin sürpriz olmadığını gösterdi. Hakem Çakır’ın tutarsız kararları tepkilere neden oldu. Kartal 7 puan gerisinde kaldığı Trabzonspor maçı öncesi moral bozup, camiasını üzdü.

Haberin Devamı

Yine ikram gol

Kolay gol yiyip, zor atan Kartal, geleneği bozmadı. Daha 6. dakikada topu ağlarında gördü. Orta alanda kaptırılan top, iki pasta gol oldu. El Kaabi’nin sürükleyip boş kaleye yuvarladığı topu, Lobjanidze tamamladı: 1-0.

Yanlış tercih

Sergen hoca sakatlanan Batshuayi’nin yerine Kenan’a forma verdi. Geride kalan haftalarda golü olmayan bu oyuncunun yerine Güven’i sahaya sürmemesi düşündürücü. Bu yarıda Beşiktaş, hiç olmadığı kadar kopuk oynadı. Montero, bir hatalı pas dışında savunmayı toparladı. Atiba-Necip ikilisi vasatı aşamadı. Ghezzal ile Rosier sağ, Umut ile Larin soldan etkili atak yapamadı. Alex’in bireysel çabaları da skor için yetmedi. Ev sahibi ekip ise daha diri kaldı. Rakibe boş alan bırakmama adına çok koştu. İyi mücadale etti.

Haberin Devamı

Tartışmalı iptal

İkinci yarı heyecan fırtınası esti. Beşiktaş puan için yüklendi. Golcüsü olmadığı için girdiği pozisyonları harcadı. Kaleci Munır iyi kurtarışlar yaptı. Mehmet Topal’ın topuğu ile attığı golü ‘VAR’ iptal etti. Ancak Montero’nun pasif durumda olduğu gerekçesi ile haklı itirazlar oldu. Uzatmada Kamara boş kaleye atamadı. Oyuna sonradan hamle oyuncusu diye alınan isimler formanın ağırlığını taşıyamadı. Ömer Erdoğan, rakibi iyi etüt etmiş. Takım savunmasını öne çıkarmasını bildi. Arkaya atılan toplarda sıkıntı çekmesine rağmen, galip gelip takibini sürdürdü.

YORUM YAZ