MENÜ

Beşiktaş'tan kötü prova

Abone Ol Google News

Önce şunu belirtmek gerek; Beşiktaş gibi dünya markası bir kulüp, böyle sahalarda maç oynamaz. Öncelikli olarak teknik ekibe, takıma, izleyenlere ve görev yapan medya mensuplarına yazık. Maçı bankların üstünde ayakta izlemeye çalıştık. Düşünün artık.. Maç esnasında yakılan meşale yüzünden duran mücadele, bitiş düdüğü ile herkesin sahaya indiği ilkel görüntüler..

Haberin Devamı

Oğuzhan tek ön libero

Avusturya’daki ilk hazırlık maçında en önemli değişim; sistem oldu. Avcı, takımını: 4-1-4-1 şeklinde sahaya çıkardı, yıllardır alışa gelmiş çift ön liberolu dizilişi, sil baştan yaptı. O görevi de Oğuzhan’a verdi. Ljajic ve Dorukhan forvet arkasında forma giydiler. Kanatlarda ise Boyd ve Q7 değişimli olarak oynadı . Yeni transfer Boyd, hızlı, tekniği ön planda. Ancak final hareketlerini yapamadı. İlk yarıda Garcia’nın golüne engel olamayan Kartal, rakip kalede tehlikeler yaratsa da skora denge getiremedi..

Sonuç aldatmasın

Kartal ikinci yarı aynı sistem ile oynadı. Sürekli ve çabuk pas öne çıktı. Tek eksik, bunların final hareketlerinin gelmemesiydi. Ağır idman temposunun yorgunluğu da vardı. Yapılan değişiklikler de hareket getirdi, skor üretmedi. İspanyol temsilcisine 2-0 yenilen Kartal, lig öncesi futbol adına pek de olumsuz görünmedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ