MENÜ

Beşiktaş’tan aldı Fenerbahçe’ye verdi

Abone Ol Google News

Arat’ın 2. Başkan olarak yönetime aldığı Hüseyin Yücel konusu gündemi meşgul etti. Fikret Orman yönetimlerinde yer alan Yücel, yeni vaadler ortaya koydu. Arat’ın açıklamaları bu yönde. Camia tepki verdi. ‘Önce Çilekli Tesisleri’ndeki okulun kirasını ödesin’ diye. Bunu yazınca Arat, TRT ekranlarında bunun yalan olduğunu ileri sürüp, tarafıma suçlamalarda bulundu. “Madem yalan, ödediği kira dekontlarını ortaya koysun gazeteciliği bırakıyorum. Aksi halde adaylıktan çekilsin” dedim. Sus, pus. Ne cevap var. Ne ilgili makbuzlar vb. Arat, 20 yıldır kulübe uzak. Bilmiyor diyelim! Öğrenmesi zor mu? Asla! Konuyu eşeledim. Bakın neler çıktı altından...

Haberin Devamı

Bunlar da mı asılsız...

Yücel’in sahibi olduğu Bahçeşehir Koleji maçlarını Akatlar’da oynuyordu. Kulübe cüzi bir ödeme yaparak... Yücel’in bu kulübü, Beşiktaş ile transfer yarışına girdi. Oyuncularını almak için gizli saklı hamleler yaptı. Kartal rest çekti. Yücel, Fenerbahçe kulübü ile anlaşıp maçlarını Ülker Spor Salonu’na taşıdı. Bunun için Fenerbahçe tarafına yıllık 250 bin Euro ödeniyor. Nerede ise Beşiktaş’a verdiğinin 4-5 katı yani. Bitmedi. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş ligde kalma savaşı içinde. Ligin sonlarına doğru rakip Bahçeşehir Koleji. Yücel, 2 biner Euro prim vadediyor takımına. Sn. Arat futbola yabancısınız. Basketbol uzmanlık alanınız. Bakın bakalım bunlarda mı asılsız!

Haberin Devamı

Böylesini görmedim...

Bir noktayı aktarmadan geçmek etik olmaz. Yer Beşiktaş Conrad Oteli. Beşikkaş’ı takip eden tüm yazılı ve görsel medya mensupları masada. Mevcut yönetimden Umut Şenol ile birlikte ayrılan Asbaşkan Serhan Çetinsaya ile sohbetteler. Ben son bölümüne dahil oldum. Çetinsaya, Yücel’in ödemediği kiraları açıklamış. Şenol da, Yücel’in Çilekli Tesisleri’ni kendi vakfına devir için yapılan girişimlerden bahsetmiş. Normalde anında televizyonlarda, ertesi gün gazetelerde yer alması gerekir. Hem de manşetlerde. Yok. Sadece TV100 ve bendeniz yazıyorum. Ne böyle bir seçim gördüm, ne de böyle gazetecilik anlayışı!

Hak eden kazansın

Bir ayı geçti. Her gün kongre kulisleri ile seçimin nabzını tutmaya çalıştım. Bu süreç içinde ne Arat ve ekibinin iddia ettiği gibi ne Yıldırım Demirören ne de farklı bir kişi, mecra ve benzeri şekilde talep, yönlendirme ile karşılaşmadım. Arat ile iki kez telefonda tartışma değil ama serzenişe yakın konuşmam oldu. 2 kez de Adalı ile meslektaşlar ile birlikte yüz yüze kısa konuşma yapabildim. Ancak her iki adayın yönetim listelerinde yer alan ya da yandaşları ile yüzlerce konuşma, görüşme yaptım. 7/24 seçim ile yatıp kalktım desem yeridir. Mutlaka, eksik veya yanlış bilgiye dayalı hatamız olmuştur. Affola! Beşiktaş Camiası çok değerli. Sandık başına gidecek olan kararsızlar sonucu belirleyecek. Tahminim katılımın 11 binin üstüne olacağı. Adaylar, yöneticiler, projeler, vaatler hepsi ortada. Bunların ışığında hak eden kazanacaktır. Kaybeden adayın, bundan böyle kulüp başkanlığı için yeniden aday olması son bulacak. Kazanan başkan, kaybeden normal üye statünde kalıp misyonunu tamamlayacak. Kazanan Beşiktaş olsun.

Haberin Devamı
YORUM YAZ