MENÜ

Beşiktaş seri peşinde

Abone Ol Google News

Antalya yenilgisi sonrası Denizlispor karşısında farklı kazanan Beşiktaş, bu akşam sahasında Konya’yı ağırlayacak. Siyah-Beyazlılar’da hedef, hem kazanıp galibiyetleri seriye bağlamak hem de Avrupa Kupası umudunu sürdürmek olacak

Haberin Devamı

Beşiktaş, Süper Lig'de salgın sonrası Antalyaspor karşısında sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrılmış, Denizlispor deplasmanından 5-1'lik galibiyetle dönüp, moral bulmuştu. Teknik direktör Sergen Yalçın, aynı tarifenin iç sahada da sürmesini istedi. Avrupa Kupaları için yeni hedef koyan başarılı çalıştırıcı, seri yakalayıp 6 maçtan 18 puan beklentisini takımı ile paylaştı. Sakat ve cezalılardan yana bu sezon şanssız haftalar yaşayan Kartal, tam bu maça tam kadro çıkacakken, iki büyük sıkıntı yaşadı. Lens ve formda Ljajic'in beklenmedik sakatlıkları, teknik ekibi sıkıntıya soktu. Her şeye rağmen Burak’ın formda dönüşünün, Konya mücadelesinde Kartal için büyük bir güç olacağı kesin.

Ön plana kim çıkar?

Kaptan Burak Yılmaz, gol ve asist ile müthiş dönüş yaptı. Takımını sırtlayan yapısı, hırsı ve kazanma azmi ile öne çıkıyor. Saha içinde Sergen hocanın da en büyük yardımcısı. Kaptan, kanatlar ve ortadan istediği topları alırsa yine gol şov yapar.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat

Süper Lig tarihinde Konyaspor’u ağırladığı 18 maçın sadece ikisini kaybeden Beşiktaş (14 galibiyet ve 2 beraberlik), iki yenilgisinde de gol atamazken, diğer 16 mücadelede rakip fileleri tam 45 kez havalandırdı.

Kısa Mesaj

Caner Erkin’in ayrılığı kesinleşti. Diğer yandan teknik ekip, kalan maçlardaki performansa göre kadro tercihleri yapacak. Bu kaotik ortamda, takımın nasıl bir tepki oyunu oynayacağı belirsiz. Beşiktaş, haftanın açılış maçında üç puana yakın taraf.

Beşiktaş seri peşinde

YORUM YAZ