MENÜ

Bem vindo ao Santos*

Abone Ol Google News

Beşiktaş yeni hocasını ‘Hoş geldiniz Santos’ diye karşıladı. Ayağının tozu ile Karadeniz’e geçen Portekizli çalıştırıcı, ekibini ilk kez canlı izledi. Ligin flaş takımı önüne eksik kadro ile çıkan Kartal, her iki yarıda da rakibini sahadan sildi. Farklı skor ile üç puanı alan Siyah-Beyazlılar; sadece maçı değil, Semih gibi golcüyü de kazanmış oldu. Rizespor maç boyunca etkili olamayıp, skoru kabullenmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

İki füze yetti

Şiddetli yağmur zemini bozdu. Rakip önce gol yememe üstünde durdu. Eksikler çoktu. Ancak hiç bir şey, Kartal’ı durdurmaya yetmedi. Serdar Topraktepe, A Takıma veda maçında; rakip ve saha şartlarını iyi analiz etmiş. Kaleyi görenin şut atması talimatı vermiş olmalı. Devrenin ilk dakikalarında Rashica, son bölümünde genç Semih’in uzaktan attığı müthiş goller ile rahatladı. Cenk boş kaleye kaçırdı. Rize’nin Gaich ile bulduğu gol, ‘VAR’ önerisi ile iptal edildi. Bu da bir ilk oldu. Orta hakem, ofsayt kararı vermiş oldu. İlk yarıda her iki takım, top kontrolü yapılamayan zemin yüzünden oyun kuramadı. Ev sahibi ekip, savunmada kaldı. Beşiktaş anında faturayı kesti. Uzun paslar ve uzaktan şutlar ile sonuca gitmesini bildi. Futbol adına göze hoş gelen pozisyonlar yaşanmasa da ortaya konulan mücadele yeterli kaldı.

Haberin Devamı

Semih’in gecesi

Alt yapıdan gelen genç oyuncu sahanın en iyisi olarak öne çıktı. Semih iki gol atıp, bir de asist yaptı. Her geçen maç üstüne koyan genç yetenek, ilk 11’deki yerini garantiye almasını bildi. İkinci yarıya da hız kesmeden devam eden Kartal, 47’de Semih ile skoru 3-0 yaptı. Bu maçın kırılma anı oldu. Rizespor tüm umutlarını kaybetti. Maç bitse de gitsek moduna geçti. Orta alan mücadelesine dönen maçta son sözü Cenk söyledi. Yıldız golcü Semih’in pasında skoru belirledi: 0-4.

*Hoş geldiniz Santos

YORUM YAZ