MENÜ

Başka çıkış yok!

Abone Ol Google News

Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Siyah-Beyazlılar’da tek düşünce bu maçtan galibiyetle ayrılmak. Bunun dışında bir çıkış yolu görünmüyor. Aboubakar ve Larin ile hafta boyunca özel ilgilenen teknik ekip, golcü ikiliden sonuç bekliyor.

Haberin Devamı

Süper Lig’in ikinci yarısına puan kayıpları ile başlayan Beşiktaş, dönüm maçına çıkıyor. Ligin sürpriz takımı Konyaspor’u ağırlayacak olan Kartal’da; Mensah, Dorukhan, Gökhan ve Rıdvan forma giyemeyecekler. Ligin zirvesini rakiplerine ikram eden Beşiktaş, yarıştan kopmama adına yeni seriye başlamak istiyor. Takımın gol yükünü taşıyan; Larin ve Aboubakar sessizlikten çıkmak istiyorlar. Karantina sürecinde olduğu için bu maçta forma giyemeyecek olan Cenk Tosun’un katılımı sabırsızlık ile bekleniyor. Aboubakar ve Larin ile hafta boyunca özel ilgilenen teknik ekip, golcü ikiliden sonuç bekliyor.

Sergen hoca hazır...

Son maçlarda kolay goller yiyen kaleci ve sıkıntılı bir süreç geçiren savunma hattına bir dizi çalışmalar yaptırıldı. Beşiktaş’ta herkes bu maçın sadece üç puan niteliğinde olmadığını biliyor. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Siyah-Beyazlılar’da bu karşılaşmadan tek düşünce galibiyet ile ayrılmak. Bunun dışında bir çıkış yolu görünmüyor. Sergen hocanın ekibi bu bilinç ile zorlu geceyi hazır kıta bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ