MENÜ

Ayrılıklar da sevdaya dahil

Abone Ol Google News

Daha dün gibi hafızalarda. Bilic dönemi Lienz (Avusturya) kampı. Hırvat hocanın ısrarı sonucu Atiba transfer edilip, takıma katılmıştı. Aradan tam tamına 10 sene geçti. Kanadalı oyuncu takımın bankosu oldu. Kaptanlık pozubandını koluna taktı. Yeri geldi 30 saatlik yolculuk sonrası formasını giydi. Sakatlık, hastalık nedir pek bilmedi. Saha içi ve dışında örnek oldu hep. Atiba; dün kariyerine noktayı koydu. Beşiktaş taraftarı kendisini müthiş atmosferde uğurladı. Başkan Ahmet Nur Çebi, sahaya inip vedayı gerçekleştirdi. Sevenler ayrılsa da kalpler bir kaldı. Çünkü sevda öyle geniş ki. İçinde ne ararsan var. Ayrılıklar da bunlardan sadece bir tanesi... Uğurlar olsun!..

Haberin Devamı

Önce attı sonra baktı

Kartal maça golle başladı. 6'da Gedson çalımlarla girip ağları buldu: 1-0. Baskıyı sürdüren Güenş'in ekibi 41'de Muleka ile farkı ikiye çıkardı: 2-0. Beklentiler farkın artacağı yönünde olsa da Kartal durdu. Konyaspor 45+2'de Oğulcan'ın şık vuruşu ile gol bulup umutlandı: 2-1.

Büyük düello

İkinci yarı bambaşka maç oldu. Top bir o kalede, bir diğer kalede. Oyuna giren Mahir, ilk topla buluşmasında kafa ile skora denge getirdi: 2-2. 47'de gelen gol, stres yarattı. Kartal, tribün desteği ile toplu saldırıya geçti! Öne geçelim derken geri düştü. Pozuelo 51'de sol çaprazdan enfes gol attı: 2-3. Bu kez karşılık verme sırası Siyah-Beyazlılar'a geçti. Tayfur da Mahir gibi topla buluşur buluşmaz, yeniden durumu eşitleyen golü attı: 3-3. Kaleci Mert, bir sezonda yapmadığı hataları son maçta tekrarladı. Yenilen üç golde de etkisiz kaldı. Son maçların golcüsü Aboubakar, uzatmada Sehiç'i geçemedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ