MENÜ

Avcı'sız puan avı!

Abone Ol Google News

Beşiktaş, Abdullah Avcı ile yolları ayırdı. İzmir’de bugün bir maçtan çok daha ötesi ortam olacak. Ev sahibi takım, yeni stadının açılış maçını kazanmak istiyor. Bu tarihi karşılaşma öncesi Kartal’da sessizlik hakim. Şenol Fidan ile Gökhan Keskin takımın başında olacak. İlk değişim ise çok önemli ve direkt skora etki yapabilecek cinsten. Sakatlığı olduğu söylenen Ljajic ve Lens ile cezalı Elneny yok. Bu maçta; kaleyi gören şut atacak. Geri ve yan pas olayı bitecek. Duruma göre oyuna anında hamle yapılacak. Futbolculara mevcut sistem içinde serbestlik tanınacak.

Haberin Devamı

Kan değişimi üç puana yeter mi...

Değişim genelde sahaya olumlu yansır. Her maçta tartışılan isim haline gelen Avcı’nın yokluğunda, yeni bir heyecan dalgası olacağı kesin. Ayrıca bu maç oyuncular için de onur mücadelesi. Ocak ayında hedefsiz kalmama adına tek çıkış yolu galibiyet. Daha açık yazarsak; Avrupa ve kupadan sonra, ligde zirve yarışı için ‘ya tamam ya devam’ niteliği taşıyor. Kaybedecek bir şeyi olmayan Kartal, galibiyete yakın taraf. Çünkü başka yolu yok.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat

Göztepe ile oynadığı son iki Süper Lig karşılaşmasını gol yemeden kazanan Beşiktaş, lig tarihinde rakibi karşısında ilk kez üç maçlık seri yakalamak için sahaya çıkıyor.

Ön plana kim çıkar?

Karius...Alman kaleci yedeği hatalı goller sonrası hedef tahtası haline geldi. Öyle ki, bir dönem forma giyen Runje durumuna düştü. Top geldiğinde tribünlerin tepkisi ile karşılaştı. Talihsiz ve hatalı goller yese de; Alman kaleci bunu terse çevirecek kapasitede. Göztepe önünde bunu yapacağını herkese gösterme adına sahada olacaktır. Yapacağı kurtarışlar, ondan başlayıp bütün takıma yayılmasını bekliyoruz.

Avcısız puan avı

Kısa Mesaj

Beşiktaş, gol sorunu yaşıyor. Burak gibi santrforu olmasına rağmen hem de! Zira, ceza alanı içinde istediği topları alamıyor. Gerilere, kenarlara kadar gidip top almaya çalışıyor. Bunu yaptıkça yorulup düşüyor. Sinirlenip gereksiz stres yaşıyor. Pozisyon bulup gol de olmayınca bocalıyor. Burak, tehlikeli bölgeden top ile buluşsun yeter.

YORUM YAZ