MENÜ

Artık yüksekten uçmuyor

Abone Ol Google News

Şampiyonluk mücadelesi veren Kartal, son iki maçta beş puan kaybetti. Antalya’da, farklı alabileceği maçta, iki puan bıraktı. Derbi haftasına avantajlı girmek isteyen Sergen Yalçın’ın ekibi, lider Fenerbahçe’nin üç puan gerisine düştü. Antalyaspor ise futbol olarak sahaya bir şey koyamasa da puan almasını bildi.

Haberin Devamı

İkramı geri çevirmedi

Beşiktaş maça beklendiği gibi baskılı başladı. Topun hakimiyetini elinden bırakmadı. Şuursuz da olsa, baskı kurdu. Rakip kalede gol denemelerinde bulundu. Final vuruşlarında etkisiz kaldı. Sadece savunmayı düşünen Antalyaspor, ilk yarıda bir pozisyon buldu, o da gol oldu. Larin bomboş durumdaki arkadaşlarına pas verme yerine, cılız şut attı. Pozisyonun devamında Eren ortaladı; Gökdeniz kafa ile golü attı: 1-0. 39’da gelen golde Welinton erken yükseldi. Ersin hava topuna çıkmadı. Rosier orta yaptırdı. Hatalar zinciri devrenin sonucunu tayin etti. Bu yarıda 11’de şans bulan Ljajic etkili olamadı. N’Koudou, Atiba vasatı geçemedi. Larin durgun, Aboubakar ise kaleden uzak kaldı. Vida-Welinton ikilisi savunmada sıkıntı yarattı.

Haberin Devamı

Vida iş başında

Sergen hoca işlemeyen takımına 57’de müdahale etti. Oğuzhan, Mensah ve Ghezzal’ı aynı anda oyuna aldı. Bu hamle işe yaradı. Şuursuz baskı, bilinçli baskıya dönüştü. Sağlı sollu ataklar ile kovalanan gol 73’te geldi. Ghezzal’ın serbest atıştan gönderdiği topu, Vida kafa ile tamamladı: 1-1. Skora denge getiren Kartal, rakibin on kişi kalması ile tamamen sahanın hakimi oldu. Larin yan direğe takıldı. Bir türlü gelmeyen galibiyet golü sıkıntı yarattı. Her türlü risk alıp yüklenen Kartal, üç puan için varını, yoğunu ortaya koydu.

Ersun Yanal’ın takımı, bir puan olsun bizim olsun düşüncesi ile sadece savunmada kalmayı tercih ettiler. Tek kale maç şeklinde geçen mücadelede puanlar paylaşıldı.

YORUM YAZ