MENÜ

Artık lider

Abone Ol Google News

Beşiktaş, yeni yılın ilk haftasında zirveye oturdu. Kayseri deplasmanında sıkıntılı anlar yaşayan Kartal, son anlarda bulduğu goller ile çok kritik galibiyete imza attı. Şampiyonluk yarışındaki rakiplerini geride bırakan Sergen Yalçın'ın ekibi, ligin liderlik koltuğunu devraldı. Samet Aybaba ile lige tutunmaya çalışan Kayseri'nin mücadelesi puan almaya yetmedi. Kartal eksik çıktığı deplasman maçına hızlı başladı. 10'da Lopes, N'Koudou'yu indirip penaltı yaptı. VAR onaylı atışta Mensah, topun başındaydı. Ancak kaleci Doğan uzanıp gole izin vermedi. Devrenin kırılma anı oldu kaçan penaltı. Penaltı atamayan Mensah, oyundan düştü. Atiba ile Souza'nın çabaları takımı ileri taşımaktan öteye geçemedi. Ev sahibi takım; önce gol yememe adına kapalı oynadı. Kısıtlı olsa da gol denemelerinde bulundu. Daha da öteye geçemedi.

Haberin Devamı

Hamleler sonucu belirledi

Sergen hoca ilk yarı skor üretemeyen kadroyu ikinci devre de aynen sahaya sürdü. Bu durumher geçen dakika Kartal'ın aleyhine işledi. Topa sahip olmasına rağmen, geciken gol stres yarattı. Sergen hoca önce, Hasiç ve ardından Necip hamleleri ile dikkat çekti. Kapanan savunmayı bir türlü aşamayan Kartal'ın kanatları da etkile olamayınca skor değişmedi. Girilen pozisyonlarda final vuruşlarında etkisizlik vardı. Son bölümde oyuna dahil edilen Oğuzhan hareketlilik getirdiyse de, gole giden yollar kapandı.

Haberin Devamı

Yine Lopes ve gol

Maç bitti bitiyor derken yine Lopes çıktı sahneye. Maçın başında N'Koudou'ya penaltı yapan savunmacı, bu kez de sonunda N’Sakala’ya sert girdi. VAR uyarısı ile kazanılan penaltıda N'Koudou top ile kaleciyi ayrı köşelere gönderdi: 0-1. Uzatmada Ersin, Alibec’in serbest vuruşunda iyi yer tutup kalesini gole kapadı. Devamında ise boş yakalanan savunma önünde Hasiç skoru belirledi: 0-2.

YORUM YAZ