MENÜ

Arat'ın yol haritası: Araplar

Abone Ol Google News

Seçim yaklaştıkça adayların yol haritaları anlaşılmaz rotalara sapıyor. Önce Chelsea diyen Hasan Arat, ardından Doha’ya gidip PSG sahipleri ile poz verip, paylaşım yaptı. Bu durum çok yadırgandı. Bana gelen tepkileri özetleyeyim. Sayın Arat, yıllardır Beşiktaş kulübü yayıncı kuruluştan haklı olarak şikayetçi. Madem bu kuruluşun patronu yakın arkadaşınız, durumu kendisine izah etme gereği hiç duymadınız mı? Bahse konu olayları görüşmek için Arap çöllerine gitmeye ne gerek var ki! PSG sahibi ve yayıncı kuruluş patronu haftanın iki, üç günü Zorlu’da cirit atıyor. Diğer iki konu daha var. Şaşırtıcı; 4.5 yılda borcu sıfırlama. Telefon uygulamasında yılda 25 milyon Dolar gelir elde etme. Özel emeklilik sistemi var bir de... İsmen var, cismen yok!

Haberin Devamı

Oy nelere kadirmiş!

Oy, oy... Nelere kadirmiş meğer. İşte Arat’ın ‘oy kokan’ paylaşımı: Değerli Beşiktaşlılar, Paris Saint-Germain FC ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı, kıymetli arkadaşım Sayın Nasser Al-Khelaifi ile Doha’da bir araya gelerek Beşiktaş JK ve Paris Saint-Germain FC arasında futbolcu transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık. Anlaşmamız, Gençlik Gelişim Merkezi (Futbol Akademi) ve antrenman merkezi konularında geniş çaplı iş birliğini de kapsıyor. Beşiktaşımız için hayırlı olsun.

Haberin Devamı

Adalı neyi bekliyor

Başkan adayları, yönetim listelerini açıklamıyorlar. Gerekçe ise yıpranmaları. Böyle anlamsız bir düşünce tarzını kimse çözemiyor. Kulüpte başkanlık sistemi var. Yani başkan ne derse o olur. Adaylar kendileri yıpranmıyor da idarecileri mi yıpranacaklar? 3. kez yarışa giren Adalı, bu konuda neyi bekliyor anlamak güç. Yeni yüzler ile yarışa girmez ise seçimde sıkıntı çeker. Benzer durum rakibi Arat için de geçerli. Şu ana kadar isimleri öne çıkan yönetici adayları şöyle: Hasan Arat: İnan Esen, Ekrem Keçoğlu, Mete Vardar, Kadir Kılıç, Şeref Yalçın. Serdal Adalı: Metin Meçeli, Mahir Kaplan, Hakan Daltaban, Aslı Üstünkaya, Cenk Güryel ve Burak Arslanoğlu.

Aydoğan nokta koydu

Seçim öncesi derneklerin adaylar konusunda temasları sorun oldu. Birlikte hareket eden bazı dernekler, diğerlerini eleştirir hale geldi. Avrasya dernek başkanı Selçuk Aydoğan kendisini hedef alanlara sosyal medyadan cevap verdi. Hiçbir aday ile bundan önce olduğu gibi bugün de pazarlık içinde olmadıklarını belirtip aksini iddia edenleri hukuki yollara sevk edeceklerini bildirdi. Camiada çok sevilen Aydoğan, kongrede herkesin özgün oy kullanacağının altını çizip söylentilere son noktayı koymuş oldu.

YORUM YAZ