MENÜ

Arat'ın SPK yasağı netleşti

Abone Ol Google News

Başkan adayı Hasan Arat için kongre kulislerinde, Futbol A.Ş. de başkan ve yönetici olup olamayacağı tartışmaları vardı. Daha önce SPK’dan 6 ay işlem yasağı ve para cezası alması buna gerekçe olarak gösteriliyordu. Konuyu bu alandaki uzman kişilere sordum. Aldığım cevap aynı: “Arat’ın, SPK’dan ceza almış olması, halka açık olan Futbol A.Ş. de görev almasına hiç bir engel teşkil etmiyor.” Böylece dilden dile dolaşan bu konu kapanmış oldu. Arat seçimi kazanması ya da kaybetmesi durumunda; BJK Futbol A.Ş. de yönetim kurulu başkanı ya da yönetici veya farklı herhangi bir görevde bulunabilir.

Haberin Devamı

Eskilere tırpan

Serdal Adalı, camiadan gelen sese kulak verdi. Adalı, yönetim ekibini yeni yüzlerden kurmak için çaba harcıyor. Yönetimde yer almasına kesin gözü ile bakılan Doğan Küçükemre, örnek teşkil etti. Yıllardır Adalı’nın yanında yer alan eski yönetici, “Camiamız yeni yüzler istiyor. Herkes bu konuda hem fikir. Ben de aynı görüşteyim. Benim yanınızda olup hizmet etmem için yönetimde yer almam gerekmiyor” diyerek örnek duruş gösterdi. Adalı da hak verdi. Bu sürpriz gelişme sonrası tepki alan Uğur Fora listeden çıkartıldı. Melih Aydoğdu ise yönetim dışı kalıp, futbol A.Ş. İdaresinde yer alacak. İsmi kesinleşen Metin Keçeli’nin yanı sıra, Aslı Üstünkaya, Aykut Torunoğulları, Hakan Daltaban ve Cenk Güryel isimleri masada.

Haberin Devamı

Çimen, Arat’a geçti

Son seçimde aday olup 1190 oy alabilen Fuat Çimen, kongrede Hasan Arat’a destek mesajı veriyor. Ahmet Nur Çebi karşısında büyük oy farkı ile göreve gelemeyen Çimen, desteğine rağmen Arat’ın yönetim listesinde yer almıyor. Öte yandan başkan adayları geçici yönetim listelerini perşembe günü mesai bitimine kadar Divan Kurulu’na verilecek. Kesin listeler ise önümüzdeki hafta yine aynı gün teslim edilmek zorunda.

Adalı’nın dışarıdaki gözleri!

Serdal Adalı, dış ülkelerde eski futbolculardan Beşiktaş temsilcileri belirlemiş. Transfer ve yeni yetenekler için arama tarama ekibi, bu isimlerle iş birliği içinde çalışacaklar. İşte o liste: Almanya: Ernst İtalya: Guinti Brezilya: Zago-Bobo İspanya: Guti-Adriano Portekiz: Quaresma Fransa: Cisse İngiltere: Demba Ba

YORUM YAZ