MENÜ

Amansız takip

Abone Ol Google News

Avrupa dönüşü oynadığı maçlarda sıkıntı yaşayan Beşiktaş, geleneği bozmadı. Maç gidip geldi. Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Kartal, taraftarının da desteği ile risk alıp yüklendi. İkinci yarı oyuna dahil olan N’Koudou’nun şık golü ile üç puanı alan Avcı’nın ekibi, zirve yarışını bırakmadı.

Haberin Devamı

Avcı macera aradı

Sağlığına kavuşup takımın başına geçen Abdullah Avcı, Caner’i sağ açığa koydu. Hani halk arasındaki deyim ile, sağ ayağını baston niyetine kullanan milli oyuncu, burada silik kaldı. 25’te gerçek yerine geçince, oyuna sayısal olarak denge geldi!. Önce Rodallega’nın serbest atışında Karius net golü önledi. Ardından, Burak’ın vuruşunda, Stachowiak ayağı ile çıkardı..

Penaltı tartışması

Her iki takım da kontrollü oynadı. Kendi sahasında oyunu kabul eden Denizlispor, kontratak denedi. Orta alanda, birbirinden kopuk oynayan Kartal, iyi organize olamadı. Bu yüzden karşılıklı pozisyon zenginliği yaşanmadı. Keyifsiz geçen bu yarıda verilmeyen penaltı öne çıktı. Mustafa Yumlu’nun ceza sahası içinde Diaby’e eli ile yaptığı müdahale için VAR’a bile gidilmemesi hataydı.

Haberin Devamı

N’Koudou kilidi açtı

Şifo Mehmet, ikinci yarı yaptığı hatanın bedelini ödedi. Konuk ekip, bir puan olsun, bizim olsun diyerek, savunmada kaldı. Bu korkak futbol, Beşiktaş’a cesaret verdi. Her top ile hücum denemeleri yapıldı. Kaçan fırsatlar gerilimi artırdı. Özgür Yankaya, Diaby’e arkadan dalan Sackey’i atmadı. Her geçen dakika stresin tavan yaptığı maçta, N’Koudou devreye girdi. Siyahi oyuncu 70’te sol çaprazdan sert vurup golünü attı: 1-0..

YORUM YAZ