MENÜ

Alex aldı, hoca verdi

Abone Ol Google News

Adana’da her dakikası farklı maç oynandı. İlk yarıyı baskıya rağmen önde kapatan Kartal, uzatmada ikramda bulundu. Önder Karaveli, yaptığı yanlış değişiklikler ile yine maçın önüne geçti. Yenilen gol öncesi, Ghezzal-Güven değişimini yapmayıp bekledi. Sonrasındaki pozisyonda yenilen golün ardından değişikliği yapması akıllara zarardı. Adana temsilcisi maçı bırakmayıp son ana kadar puan kovalayıp aldı.

Haberin Devamı

Kaçan kaçana

Taraftar desteğini arkasına alan ev sahibi takım ilk on dakika büyük baskı kurdu. İyi savunma yapan Kartal, kademeye girip baskıyı kırmasını bildi. Önce, Batshuayi ve Rıdvan kaçırdı. Ardından da Balotelli... 31’de Kerem’in ortasında Alex kafa ile golü attı: 0-1. Geriye düşen Demirspor risk alıp yeniden yüklendi. Yunus, Ersin’e takıldı. Balotelli müsait durumda atamadı. Vargas’ın, Ghezzal’a yaptığı faul, devamında gelen golün ‘VAR’dan dönemsine sebep oldu. Karşılıklı kaçan gollerin damga vurduğu ilk yarıda, Kartal’ın istediği sonuç çıktı.

Taktik savaşları

İkinci yarı Beşiktaş orta sahası oyundan çabuk düştü. Kulübeden anında hamleler geldi. Demirspor kenar yönetimi de karşılık verdi. Sete dönen oyunda, kupa yorgunluğu öne çıktı. Ağır çekim gibi mücadele, takım oyununu olumsuz etkiledi. Bu kez gözler yıldızları aradı. Ama nafile... Ersin, yine kalesinde devleşti. Balotelli sıkı markajda kaldı. Sık sık duran futbol, seyir zevkini düşürdü. Maçın uzatma dakikası içinde skora denge geldi. Köşe atışından gelen topta Talha ortaya çevirdi, Samet kafa ile sonucu belirledi: 1-1. Son dakikaları büyük heyecana sahne olan gecede puanlar paylaşıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ