MENÜ

Ağır hasarlı

Abone Ol Google News

Sergen Yalçın döndü. Aboubakar alındı. Avrupa’ya veda sonrası lige dönen Kartal, Konya’da çakıldı. Maçta hiçbir varlık gösteremeyen Beşiktaş, üç puan için gittiği deplasmandan; 3 farklı yenilgi ile dönüp taraftarını kahretti. Beşiktaş maça iyi başladı. İlk kez birlikte 11’de sahaya çıkan Ljajiç ve Mensah fazla top alamadı. Bu çok anlaşılmaz. Çok iyi pas yapan, şut atan, adam eksilten ikili yerine, topu dağlara taşlara gönderen; Boyd ve Atakan’a atılmaya çalışıldı toplar hep. Bu yetmez gibi, öyle bir gol yendi ki, eşi benzeri yok. Vida orta sahadan geriye vurdu. Ersin sadece baktı. Korner atılıyor. Beş futbolcu bir de kaleci var. Rakipten sadece iki. Buna rağmen, Ömer’in ortasında Shengelia kafa ile golünü attı. 28’de gelen bu sayı, Kartal’ın kimyasını bozdu.

Haberin Devamı

Ersin’e yazık olacak

Kaleci Ersin’e özel yer açmak gerek. Beşiktaş, şampiyonluğa oynuyor. Bunun için tutanın ve atanın iyi olacak. Genç eldiven duygusal. Maç tecrübesi yok. Yenilen gol sonrası yüz ifadesi tamamen bitik. Vakit varken; 30-35 maç oynayacağı kulübe kiralanmalı.

Haberin Devamı

Atamayana atarlar

İkinci yarı Sergen hocanın takımı risk alıp yüklendi. Pozisyonlar bulsa da, etkili olamadı. Futbolun altın kuralı olan; atamazsan yersin devreye girdi. 64’de ikince kez kaleye gelen Konyaspor skoru 2-0 yaptı. Kravets, Ersin’in kapadığı köşeden golünü attı.

Tel tel döküldüler

Kartal, tamamen sahadan silindi. Maçın kahramanları; Shengelia 78’de durumu 3-0 yaptı. Vida’nın neden olduğu penaltıda Kravets farkı dörde çıkardı. Maçta skoru uzatmada attığı gol ile Gökhan belirledi: 4-1. Konyaspor üç kez kaleye gelip 4 gol attı! Gücü ölçüsünde en iyisini sahaya koydu. Kartal’da yeni transfer Aboubakar dahil iyi olan yoktu.

YORUM YAZ