MENÜ

Adalı'dan Arat çıkışı

Abone Ol Google News

Seçime az süre kala adaylar arasındaki polemik zirve yaptı. Hasan Arat, “23 günlük aday. Seçime girmesi plazalarda dizayn edildi” şeklinde eleştirdiği Serdal Adalı, sert çıktı. Adalı, “Ben yönetici olduğum ve olmadığım dönem hep kulübün içinde kaldım. Uydurma cezalar ile hapis yattım. Tahliye olup maça geçtim. Ya Hasan Bey 23 senedir nerede imiş. Kalkıp 23 gün kala aday olmama laf ediyor. Loca mı almış. Maça mı gelmiş. Gören, duyan var mı? Takımın kötü gidişinde ortaya çıkıp bu durumdan mı yararlansaydım. Yoksa ihtiyaç olduğunda mı aday olsaydım. Beşiktaş; etiket yapıp apolet takma yeri değil!” diyerek adeta isyan bayrağı çekti.

Haberin Devamı

Projeler havada kaldı

Başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini paylaştı. Serdal Adalı bunu son haftaya bıraktı. Adalı, öncelikli hedefinin futbol takımını ayağa kaldırmak olduğunu söylemek ile yetindi. Arat’ın projeleri ise tartışma konusu oldu. Arat’ın söylemleri arasında bulunan; borcun 4,5 yılda sıfırlanması gerçekçi bulunmadı. Telefon uygulamasından yıllık 25 milyon Dolar’lık gelir ise çok abartılı ve inandırıcı gelmedi. Futbol takımı için ise klişe sözlerden öteye geçilmemesi yadırgandı. Akatlar kompleksinin yeniden dizayn planı ile Akaretler’deki binanın onarımı olumlu karşılandı.

Haberin Devamı

Özyeğin kabul etmedi

Arat’ın yönetim listesinde yer alacağı ileri sürülen Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, ekibe dahil olmuyor. Her seçim döneminde ismi gündeme gelenlerden biri olan Özyeğin, Arat’ın da mütevelli heyetinde yer aldığı özel üniversitenin sahibi konumunda bulunuyor.

Listeleri saklıyorlar

Başkan adayları, yönetim listelerini deşifre etmiyorlar. Şu ana kadar Arat resmi olarak hiç bir ismi telafuz etmedi. Ancak eski yöneticilerden; Mete Vardar, Ekrem Keçoğlu ve Şeref Yalçın’ın yönetimde yer aldıkları ileri sürülüyor. Adalı ise sadece 2. başkan olarak Metin Keçeli’yi duyurdu. Adalı, gittiği her ortamda aynı talep ile karşılaşıyor. Öte yandan eski başkanlardan Mehmet Üstünkaya’nın kızı Aslı Üstünkaya’nın yönetimde olmasına kesin gözü ile bakılıyor. Bu arada Adalı, medya ekibinin yetersizliği yüzünden ciddi sorunlar yaşanıyor.

Işık geri dönüyor

Fikret Orman döneminde yönetim içinde yer alan Candaş Tolga Işık, Adalı’nın seçimi kazanması durumunda kulübün iletişim direktörü olacak. Taraflar konu üstünde sözlü olarak anlaşmaya varmış durumdalar.

YORUM YAZ