MENÜ

Adalı ile Arat aynı yoldalar

Abone Ol Google News

Beşiktaş, önümüzdeki pazar günü yeni başkanını belirleyecek. Kongreye sayılı günler kala başkan adayları Serdal Adalı ve Hasan Arat çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ancak ortada ilginç bir durum var. Normal seçim yarışında adaylar kazanmak için plan, proje ve yönetim listesi açıklar. Bu kez tam tersi oluyor. İki aday da sanki kazanmama adına yarış içindeler! Nasıl mı? Açıklayalım... Adalı cephesi: Daha önce iki kez yarış kaybeden Adalı, pek ders almışa benzemiyor. Yönetim listesinde yer alacak bazı isimleri açıkladı. Metin Keçeli’yi bir kenara koyalım. Gerisi tuhaf. Belli ki ekibini öz iradesi ile kurmuyor. En azından kısmen ipler başka ellerde! Yahu bu yöneticilik, imparatorluk sistemi ile mi belirleniyor? Hani babadan çocuğa geçen vasıf mı! Belli ki grup, dernek, eş, dost ve akraba kim varsa herkes çorbanın içinde. Son seçimi yönetim listesi yüzünden kaybeden Adalı’nın, bu tutum içinde olması şaşırtıcı. Geriye seçimi kazanma adına tek şansı kaldı. O da; bugün (salı) açıklayacağı projeler. O da üyeleri tatmin etmez ise geçmiş olsun!

Haberin Devamı

Arat’tan hayal sunumu

Haberin Devamı

Arat cephesi: Seçim kaybetme konusunda büyük tecrübesi olan Arat, tersi uygulama yönüne gitti. Önce proje tanıtımı yaptı. Sonra idareci ekibine geçti. Yönetimini çarşamba günü komple açıklayacak. Bekleyip göreceğiz. Ancak ismi netleşenler heyecan yaratmadı. Sıkıntı var. Arat’ın ortaya koyduğu projeler havada kaldı. App (telefon uygulaması) yılda 25 milyon Dolar gelir! 4.5 sene (1.5 dönemlik başkanlık düşlüyor) borcu sıfırlama. Stat, özel emeklilik konuları. Daha önce Galatasaray Başkanlığı’na soyunan Burak Elmas’a sunulan projenin kopyası yani. Birkaç dokunuş ile masaya kondu. Yer yüzünde App’ten böyle getirisi olan uygulama yok. Nerede ise 8 milyar TL’ye yaklaşan borcun da bu sürede sıfırlanması imkansız. Hayal sunumu! Böylece her iki aday; başkanlık için farklı tarz ve yöntem içeren yol haritası izlese de ortak yönleri ‘seçimi kazanmama’ üstüne kurulu! Bir hafta uzun süre. Daha son hamlelerini yapmadılar. Bakalım bu algıyı kim, hangi yönde nasıl değiştirecek.

Şifo-Uçar rekabeti

Önce Adalı, sportif direktör olarak Şifo Mehmet (Özdilek) kartını oynadı. Yönetimine bir de eski sporcu alacağını belirtti. Arat, Feyyaz Uçar’ın yönetiminde yer alacağını açıkladı. Tıpkı daha önce yazdığımız gibi Uçar da artık yarışta. Hep omuz omuza mücadele veren Şifo ile Uçar, ilk kez karşı karşıya gelmiş olacaklar.

YORUM YAZ