MENÜ

Adalı içten vuruldu

Abone Ol Google News

Yaklaşık on gün önceydi. Eski yöneticilerden ve Adalı’nın sağ kolu diye bilinen Doğan Küçükemre telefonda. Kendisi ile çok uzun yıllara dayalı dostluğumuz var. Bir şey sormadan söze girdi: “Orhan mutlaka sana da gelmiştir. Camia artık yeni yüzler istiyor. Ben erken davranıp yöneticilik konusunda affımı istedim. Herkesin bunu yapması gerekir. Yoksa zarar veririz” dedi. Bahsettiği konu şu, Adalı; Doğan Küçükemre, Melih Aydoğdu ve Uğur Fora’yı yönetime almasın. Adalı’yı es geçelim. Kendisine en büyük vurgun içerden yapıldı. Fora ve Aydoğdu yani. Adalı’ya yakınsınız diye, her seçimde yönetim listesinde yer almak zorunda mısınız? Ayrıca ne oyunuz var, ne gücünüz. Gelen tepkilere göre ne de başka bir şeyiniz. Adalı yakasından düşmediniz. Bir tek gerçek dostu varmış Küçükemre. Hakan Sak’ı da unutmamak gerek.

Haberin Devamı

İşte Orman’ın liste gücü

Arat yola çıktığı günden beri, Adalı’nın eski yönetimlerin devamı olduğu algısını ortaya koydu. Başarılı da oldu. Fakat yönetim listesini açıklayınca, durum tam terse döndü. Eski başkan Fikret Orman’ın yönetimlerinde demir baş haline gelen Hüseyin Yücel ile futbol şubesi görevinde bulunun Mete Vardar ilk sıradalar. Aynı şekilde Orman’ın kontenjanından Onur Göçmez de listede. Bandırmaspor Başkanı Göçmez, Çebi ile transfer yüzünden sert tartışmaya girip büyük tepki çekmişti. Orman’ın ayrıca Ali Gültiken ve Metin Tekin’in de isimlerini verdiği fakat bu ikilinin görev almayı kabul etmedikleri öğrenildi. Camiada çok sevilen Feyyaz Uçar ile yüksek oy getirisi olan Kadir Kılıç’ın ekipte yer alması ise dikkat çekici. Liste dışı kalan Abdullah Aydın ise kayıp hanesinde.

Haberin Devamı

Çilekli direkten dönmüş

Arat’ın, 2. Başkan olarak lanse ettiği eski yönetici ve asbaşkan Hüseyin Yücel’in Çilekli Tesisleri’nde işlettiği okul için kulübe kira ödemediğini dün yazmıştım. Olay bu kez farklı boyutlara taşındı. Yücel’in sahibi olduğu eğitim kurumları bir vakıf bünyesinde toplanmış. İşte bu vakıf, İBB’den yaklaşık 50 dönümlük Beşiktaş Çilekli Tesisleri’nin bu vakfa tahsisi için girişimde bulunuyor.

İmamoğlu çözdü

Durumdan haberdar olan yönetici ve aynı zamanda İBB meclis üyesi Umut Şenol, Ekrem İmamoğlu’na ve Ahmet Nur Çebi’ye bilgi veriyor. Bunun üzerine harekete geçilip Meclis kararı ile alan 29 yıllığına yeniden Beşiktaş’a kiralandı.

YORUM YAZ