MENÜ

22 gün sonra Kartal dönüyor

Abone Ol Google News

Sergen Yalçın’ı bilmeyen yok. Açık ve net biri. Takımla yaptığı son toplantıda, “Lige yeniden başlıyoruz. Nasıl başlarsak öyle gider. Sizden mucize beklemiyor kimse. Normal oyunumuzu ortaya koyalım yeter. Bunu yapamayıp da, üç puan bırakırsak; benim bile koltuğum sallantıda olur. Durum hepimiz için çok ciddi. Burada başarı kriteri, zirve içinde kalıp kupa kaldırmak" dedi. Hocanın koltuk benzetmesi her ne kadar şakayla karışık olsa da gerçek payı var. Futbolcular, bu ciddiyetin farkındalar. Puan kaybını kimse aklından dahi geçirmiyor. Takım, iç saha maçı gibi atak başlayıp erken gol bulma düşüncesiyle sahada olacak.

Haberin Devamı

Eksik var, sorun yok

Süper Lig'deki son maçına 4 Ekim'de Gençlerbirliği karşısında çıkan Beşiktaş, Milli ara ve BAY haftası sonrasında tam 22 gün sonra geri dönecek. Denizli deplasmanında müzmin sakat N'Koudou ile birlikte Hasiç ve Atakan takımla olamayacak. Ancak yeni transferler kadroda. Bu açıdan eksikler problem teşkil etmiyorlar.

Kısa mesaj

Josef de Souza, futbolun dışında büyük açık kapadı. O da liderlik. Saha içinde takıma yön verecek, liderlik özelliği olan biri, son ayrılıklar sonrasında kalmamıştı. Brezilyalı, kısa sürede uyum sağladı. İlk maçında bunu öne çıkardı. O’nun önderliğinde oyun her iki yönde, Kartal’a dönecektir.

Haberin Devamı

Kim ön plana çıkar

Vincent Aboubakar, 3 haftalık mini kamp sürecinde tüm açıklarını kapattı. Bunu maça ne kadar yansıtacak belirsiz. Bir anlamda ortaya koyacağı performans, takımın zorlu deplasmanda alacağı skoru belirlemiş olacak.

YORUM YAZ