Yüzleşme zamanı!

Abone Ol Google News

Asla dün gecenin konusu değildi hakemler ve VAR uygulamaları. Uzun zamandır hedefsiz kalmasına rağmen bazılarının hedefinde olmaya devam eden bir takım Trabzonspor VAR. Bu sezon geçti gitti. Önemsiz gelebilir. Ama seneye yapılacak transferler, şampiyonluk kadrolarının başına geleceklerin basit uygulamaları bunlar. Trabzonspor konuşmak zorunda. Bu yıl böyle ama seneye böyle olmayacak demeli. Sahada ve VAR merkezinde emekleri heba eden bir kaç isim vardı! Birincisi karşılaşmanın hakemi ve VAR ekibiydi şüphesiz. Diğerleri de Trabzonspor’da gelecek sezonların planlamasında asla olmaması gereken bekleriydi.

Haberin Devamı

Trabzonspor oyuna kötü başlamadı. Kötü de devam etmedi. Mevcut kadroya Trezeguet’in katılımı bile oyunda gözle görülür farklar oluşturmaya yetmişti. Net penaltısı verilse senaryo farklı bir yere evrilebilecekken, dönen topun gol olması oyunda tüm dengeleri ev sahibi lehine çevirmiş oldu. Visca ve Trezeguet arkalarındaki beklerine rağmen güzel toplar taşıdılar. Beklerin gelişimini beklemek yerine, yerlerine şimdiden oyuncu bakılması şart. Trabzonspor’da çok mevki oyuncu istiyor. Bekler, merkez, stoper hattı tümden değiştirilmesi gereken alanlar...

Haberin Devamı

Aslında fırsat sezonu

Berat-Mendy ikilisi güzel başladıkları oyunda yine Berat merkezli düşüşler yaşadı. Tüm bunlara rağmen net pozisyonları da oldu Trabzonspor’un. Belki de bu sezon, tüm olumsuzluklara, eksikliklere ve yetersizliklere rağmen de en iyi oyunlarından birini oynadılar. Kayıp sezon, büyük bir arınma sezonu olarak görülmeli. Değişim ve dönüşüm için fırsat sezonunda bundan iyi yüzleşme olmayacaktı belki de. Öyle bakıp, devam etmek şart.

YORUM YAZ