MENÜ

Yıldız farkıyla Fırtına

Abone Ol Google News

Geldiği andan döneceği ana kadar geçecek konaklama süresinde kendisini asla deplasmanda hissetmediği şehre, İstanbul’a geldi Trabzonspor... Moral, motivasyonun bu işin olmazsa olmazı olduğu düşünüldüğünde bu seyahatin maça konsantrasyonda ‘şehrinde gibi’ hissetme adına avantajları göz ardı edilmemeli. Sezon başından itibaren taraftarlarına hatta rakiplerine ‘Trabzonspor mutlaka golü bulur’ diye düşündüren bir Trabzonspor izliyoruz. Geri düştüklerinde, eksik kaldıklarında ve hatta her iki olumsuz durumu aynı anda yaşadıklarında, geri dönüşlerini hatırlatmış olalım.

Haberin Devamı

Biglia’nın yokluğu etkiler

Karagümrük, idealist teknik adamı Farioli ile oynadığı tüm karşılaşmalarda ‘zor takım’ görüntüsü veriyor... Başta Biglia olmak üzere çok önemli eksikleri bulunsa da ‘topsuz alanda agresif ve topa sahip olan’ oyun anlayışından ödün vermeyeceğini düşünüyorum. Topa sahip olma istekleri iki takımın ortak özelliği. Bu durum sıkı bir maç başı tempo vadediyor.

Djaniny’ye karşı Caner

Trabzonspor’da hedef mutlak galibiyet. Abdülkadir Ömür çok formda, Hamsik dönüyor. Djaniny-Caner eşleşmesi gerçekleşirse o alan maçın da aksiyon alanı olabilir. Kenar ortaları her iki takım için de mecburiyete dönüşebilir. Cornelius nitelikli ortalar alırsa fark yaratır. Nwakaeme ise yine günün kahramanı olabilir. Kısacası yıldız farkı ve kazanma alışkanlığıyla yine Fırtına ağır basıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ