MENÜ

Yeniden başlama fırsatı

Abone Ol Google News

Trabzonspor çok ciddi bir mağlubiyet sonrasında Kasımpaşa maçı için İstanbul’a geliyor. Kasımpaşa takımı Fuat Çapa ile birlikte istikrarlı bir görüntü veremese de, maç maç birbiriyle örtüşmeyen performansları ile de kafa karıştırıyor. Düşme hattına yakınlıklıkları yaşadıkları muhtemel stresi düşündürüyor. Bu durum oyunlarına da yansıyor ancak mevcut teknik adamla modern futbol üreticisi olma gayretleri saygıyı hak ediyor. Yusuf Erdoğan takımı adına en önemli hücum aktörü. Trabzonspor karşısında da kontrollü oyun ve hızlı geçiş silahlarıyla sonuca gitmek isteyeceklerdir.

Haberin Devamı

Ne fiziksel ne taktiksel...

Trabzonspor’un, her hafta güçlendirdiği oyunundan, sert bir mağlubiyet yaşamış olsa dahi vazgeçeceği elbette düşünülemez. Sezona kötü başlayıp, Abdullah Avcı ile birlikte yükselişe geçen Trabzonspor’un büyük maç sonrası yaşanan mağlubiyetin psikolojisinden bir an önce çıkması için adeta fırsat maçı Kasımpaşa mücadelesi. O nedenle bu karşılaşma öncesi kısa hazırlık evresi; fiziksel ya da taktiksel çalışmalar kadar psikolojik hazırlık mesaisine de sebep olmuştur.

Haberin Devamı

Tekrar seriye bağlayacaktır

Duygusal gerilemenin kısa sürmesi ve Trabzonspor’un bu süreci seri galibiyetlere bağlaması ile yeniden koşuya başlaması bekleniyor. İleri uçta Nwakaeme takımı adına öne çıkacaktır. Krizler güçlü oyuncuların sahaya karakter koymaları, koyarken de arkadaşlarını motive etmeleri ile aşılabiliyor çünkü.

YORUM YAZ