MENÜ

Visca'nın maçı olur

Abone Ol Google News

Lider Trabzonspor bugün Alanya deplasmanında 3 puanı alıp hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor... En yakın takipçisi olan Konyaspor ’a karşı etkili bir oyunla da kazanmalarının morali var bünyelerinde. Terzi diliyle ifade etmek gerekirse; makas daralıyor, lig boyu kısalıyor. Artık ‘takım’ elbise oldu olacak. Tüm önemli provalar başarıyla geçiliyor...

Haberin Devamı

En çok gol atanlar...

Alanyaspor, genç teknik adamı Farioli geldikten sonra çok önemli sonuçlara imza atan bir takım. Akdeniz ekibi bu hafta alacağı sonuçla yukarıdaki pozisyonunu daha da sağlamlaştırmak amacında. Lig liderini yenmek, lig liderine karşı kazanmak ev sahibi için önemli motivasyon sebeplerinden biri. Her iki takımın da ortak özelliği ‘en çok gol atan’ olmaları... Beraberlik sayıları da benzerlik arz ediyor diyebiliriz. Trabzonspor aynı zamanda kalesinde en az gol gören takım. Bu haliyle bile tuhaf bir eşleşme bizi bekliyor.

Temel dayanak; sabır

Trabzonspor’un oyununun temel dayanağı olan 'sabır', rakibinin konsantrasyonu bozulana kadar devam prensibiyle çalışan mekanizma gibi. Ancak Koya önünde rakibinin oyun kurmasına izin vermeyen, önde basan bir Trabzonspor maç başlangıcı izledik. Alanyaspor'un her koşulda Marafona'yla oyun başlatma ısrar ve isteği, benzer baskıyı izleyeceğimizin işareti gibi. Karşılaşmada erken bir gol, çok daha fazlasının önünü açar. Cornelius kaldığı yerden devam eder, Visca da.. 3 maçtır skor yükünü çeken Bosnalı yıldızın Alanya'da da maça damga vurmaya aday.

Haberin Devamı
YORUM YAZ