MENÜ

Trabzonspor'un işi çok zor!

Abone Ol Google News

Başakşehir takımının tek kusuru sezona başlama şekilleriydi. Kadrosu yerli yerinde ve takviyeleri olan bir takım olarak başladılar sezona oysa... Ve kazanmak için gol(ler) bulup, iyi bir çıkış yapma arzuları, açıkçası beklenen durumdu. Trabzonspor'un yaşadığı olumsuzluklara iyi bir galibiyetle dur demek için önemli bir şansı vardı. Kadrosu kısıtlı iken bir de Flavio, Abdülkadir Parmak, Ekuban ve Nwakaeme'nin de oynamayacak olması Newton'un tüm planlarını alt üst eden durumdu. Trabzonspor'un dün gece bir kez daha "Topu geri kazanma oyununu" kötü oynadığı net ortaya çıktı. Hatları arasında, topu rakibinin istediği rahatlıkta oynamasına izin veren Trabzonspor'un sezonda işi çok zor!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Top rakipteyken her takımın bir davranış modeli, bir karşı planı varken Trabzonspor'da henüz bu konuya dair olumlu emareler geliştirilememesi nasıl açıklanabilir?

Maçın starı

İrfan Can...

Maçın olayı

Baker'in arkası dönükken çalım ya da adam eksiltme girişiminde İrfan Can...

Kısa mesaj

İlk galibiyetini alan Başakşehir takımına şampiyonlar ligi öncesi önemli moral oldu karşılaşma. Sezonun ilk gollerini attılar, ilk galibiyetini aldılar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ