Temassız geçiş sistemi!

Abone Ol Google News

Son derece kibar bir oyuncu grubuna sahip Trabzonspor takımı karşılaşmayı 7 faulle tamamladı. Rakibinin yarısı kadar faul yaptılar. Bu rakamlar bile çok şey anlattı maça dair. Trabzonsporlu oyuncular adeta temassız ödeme sistemleri, yüz tanıma sistemleri gibi modern bir oyun sergilediler! Kayserisporlu oyuncuların bile şaşırdığı bu kolaylık sağlama hali Trabzonsporlu taraftarların kabul edebileceği bir durum değil. Haliyle bu oyun protesto da edildi. Biraz Trezeguet ile gidebilen, biraz Visca ile koşabilen, bolca geri oynama refleksi geliştiren Trabzonspor’un; mesela bekleri zaten ligin en kötüleri olma hüviyetlerini muhafaza etmeye devam ediyorlar. Transferde önceliği bize verin diye bağırdılar yine...

Haberin Devamı

Kanatlar değişince...

Enis hariç; hamlelerin katkısızlığından ziyade kanatların tamamen oyundan alınması son bölümleri daha da etkisizleştiren bir başka faktör oldu. Her aldıkları topta Trabzonspor yarı alanına kolayca geçebilen Kayserispor’un temaslı, istekli, planlı oyunu son bölümde bir sağ kanat organizasyonu ile meyvesini verdi. Golü kolaylaştıranları sıralamak gerekirse başta Eren ve stoper Denswil, Bahoken’e güzel bir şansı da ikram etmiş oldular.

Haberin Devamı

Acil tedbir alınmalı

Trabzonspor’un kolay geçilen orta sahası, kolay eksiltilen bekleri Sivas’ta da aynıydı. Böylesi koşullar varken devre arasına kadar Trabzonspor’un çok zorlanacağı aşikâr. Abdullah Avcı’nın acilen tedbir alması gerekiyor bu takıma. Pepe’nin sakatlığı elbette tüm planları bozan durumdu bu da kabul ancak Trabzonspor evinde daha iyisini yapabilirdi. İlk kurgusu iyi, son bitirdiği kurgusu çok kötü bir Trabzonspor çok önemli 3 puanı rakibine bırakarak taraftarlarının 3.’lük hayallerini de erteletmiş oldu.

YORUM YAZ