MENÜ

Tek yol 3 puan

Abone Ol Google News

Evinde Alanyaspor’a kaybetmenin etkilerini üzerinden atmak ve yukarıda olup bitenleri kazanarak takip etmek adına önemli bir karşılaşmaya çıkıyor Trabzonspor. Tüm planlamalar kazanma üzerine... Açıkçası son 3 maçta yitirilen 6 puanın ardından zihinsel açıdan toparlanmak daha doğrusu geleceğe güvenle bakabilmek adına bugün tek yol galibiyet.

Haberin Devamı

Diğer tarafta ise ligin düşme hattında olmasına rağmen bir galibiyetle camiasında büyük umutlar yeşertecek Erzurumspor var. 3 puanın mükemmelliği kadar 1 puanın da bu zorlu maç için önümüzdeki haftalara moral olacağı ortada onlar için. Mesut Bakkal’la dirençli, coşkulu ve ligde kalmayı kafasına koymuş bir takım söz konusu... Erzurum’da Aatif, Osman, El Kebir, Rashani dikkat edilmesi gereken oyuncular özellikle.

Kritik nokta; iki bek

Diğer tarafta takım savunması parolasıyla çıktığı yolda, rakiplerinden çok daha kısıtlı imkanlarla büyük puanlar topladı Abdullah Avcı. Hugo’suz oynamayı da daha önce test ettiği için orada çok fazla endişesi yok Trabzonspor’un. Beklerin kapasite sorununa, sporcuların genelinin Kovid dönüşlerinde yaşadıkları performans düşüşleri de eklendiğinde, verimsizlik daha da belirginleşti. Orada Avcı’nın tercihleri merak konusu. Aynı isimler tercih edilse bile daha defansif oynamaları, daha tedbirli oynamaları istenebilir bu karşılaşmada...

Haberin Devamı

Saha zemini zorlayacak

Djaniny’nin yokluğunu geçen maçta bir hayli hisseden Trabzonspor için onun varlığı bir çok şeyin de değişebileceği anlamı taşıyor. Nwakaeme, Djaniny, Ekuban ve Bakasetas’lı teknik kapasitesi yüksek hücum gücüne sahip olan Trabzonspor’u, rakibi kadar saha zemini de bugün zorlayacak gibi duruyor.

YORUM YAZ