MENÜ

Tek teselli oyun anlayışı

Abone Ol Google News

Mühendislik harikası olmadığını zaten bildiğimiz mevcut kadronun; Berat ve Djaniny gibi iki önemli aktörü de olmayınca devreye elbette mecburiyetler girecekti. Buraya kadar sorun yok... Abdullah Avcı’nın, bir türlü hazır görüntü veremeyen Yunus Mallı’da ısrarının, milli arada yapılan çalışmalarla ‘bir bildiği varmış’ dedirtmesini bekliyordum açıkçası. Yine olmadı. Yunus Mallı bu performansıyla 11 oynamaya devam edecekse bu kez kendisine Yunus ‘Ballı’ dedirtebilir...

Haberin Devamı

Savunma ilkesi...

Hamle oyuncusu olarak beğeni kazanan Yusuf Sarı, 11 oyuncusu olarak son derece etkisiz kalmasına rağmen 75 dakika sahada kaldı. O da öyle etkisizdi ki, mecburiyetten başladığı 11 içinde adeta kenarda dinlendirilmek yerine içeride aktif dinlendiriliyor gibiydi. Madem uzun süre kaldı, bir 15 dakika daha, çok da yorulmadığı düşünülerek sahada tutulmaz mıydı? İlk 15 dakika itibariyle önde, güçlü, golü arayan bir Sivasspor’a karşı, takım savunması ilkesini devreye sokmuş bekleyen bir Trabzonspor izledik.

Arayışları konuşacağız

Haberin Devamı

Nwakaeme arkasında solbeksiz oynadı. Abdülkadir Parmak yanında pas yapacağı oyuncu sorunu yaşadı. Ekuban ise ilerideki yalnızlığı nedeniyle çok etkisiz kaldı. Bu dar kadro ile son bir umut diyerek ligin kalan çeyrek bölümünde yukarıyı tehdit etmesi beklenen Bordo- Mavililer için bundan sonrasında arayışları konuşuyor olacağız gibi. Trabzonspor, mevcutlarla kayıp gibi gözüken bir sezondan önümüzdeki sezona birkaç doğru oyuncu ve oyun anlayışı taşıyacak... Tek tesellisi de bu olabilir dünkü karşılaşmanın.

YORUM YAZ