MENÜ

Sorun ortak çözüm benzer

Abone Ol Google News

Liglerin akıbeti ile ilgili, doğal olarak herkesin bir görüşü, önerisi ve de beklentisi var... Bu anlamda fikrini net olarak söyleyen de var içinde tutan da... Kriz, bir dünya krizi malum. Haliyle “Onlar ne yapacak?” sorusunun yanıtı da önem arz edeceği için, oralardan gelecek haberleri de önemsiyoruz. Avrupa’da da hayatı ve futbolu bu kadar olumsuz etkileyen salgının sonuçlarına bir nevi kader ortağı olunacak, bilemiyorum.

Haberin Devamı

Planlandığı gibi bitmeli

Yüzde 76,5’i yani büyük bir bölümü oynanmış ligimizin oynanarak bitirilmesi fikri hepimizin ortak temennisi... Çünkü oynanır hale gelmek hayatın normalleşmesini de bir an evvel istemek anlamı taşıyor! Ama hızlandırılmış; ama aheste fark etmeksizin; planlandığı gibi oynanması, bitirilmesi önemli. Görüntü bu olasılığı güçlendiremese de bu durum hepimizin ortak isteği şüphesiz. Evde kalmak zorunda olduğumuz şu günlerde oyuncuların da evlerinde idman çalışmaları devam ediyor. Kulüpler oyuncularını yarın oynayacaklarmış gibi diri tutma gayretindeler. Oyuncular da programlarına dünyadaki örnekleri gibi harfiyen uyuyorlar. Ancak bireysel ve kapalı kutu idmanların sonuçları elbette istenen kıvamda olamayacaktır.

Haberin Devamı

Bu günler geçer

TFF erteleme kararı sonrası ortaya atılan fikirlere karşı ara ara “Gündemimizde yok” mesajı veriyor ki, doğru ve gündem sadece sağlık şu an. Haliyle emsal ligler orada duruyor. Sorun onlarda da bizde de ortak. Şu günler hele bir geçsin en ‘sağlıklı’ kararlar alınır elbet. Tarihe özellikle bu günlerde düştüğümüz notlar bize kalacak. Aman dikkat, aman evde kalalım, aman moralimizi yüksek tutalım. Bu günler geçer...

YORUM YAZ