MENÜ

Seri zamanı

Abone Ol Google News

Bordo-Mavililer, ciddi bir rakiple oynayacağı bu dönüş maçını kazanması halinde; üstündeki takımlara karşı tehdit oluşturacak. Son haftaların suskun ismi Nwakaeme, çözüm yöntemleriyle maça damga vurabilir.

Haberin Devamı

Trabzonspor, farklı Ankaragücü galibiyetiyle girdiği milli ara sonrası çok ciddi bir rakiple ‘lige dönüş’ karşılaşması yapacak. Bu dönüş maçını kazanmaları halinde sıralamada üstündeki takımlara karşı tehdit oluşturmaya devam edecekleri ortada. İlk dört içinde kalmanın ötesinde, öncelikle ilk üç içinde olmak adına; hedef revize edilecek bir karşılaşma izleyebiliriz. Bu durumun somut bir hedef olduğunu ve Trabzonspor adına motivasyon kaynağı olacağını düşünüyorum.

Yunus Mallı öne çıkabilir

Takım savunması ilkesini oyuncu grubuna ısrarla öğreten ve uygulatan Abdullah Avcı’nın bu konuda aldığı yol, mevcut kadro yapısı da düşünüldüğünde mükemmel sonuçlar verdi. Teknik adamın son haftalarda hücum organizasyonlarını geliştirmek adına üstün gayret içinde olduğunu gözlemledik. Yunus Mallı’yı, o bilinen meziyetlerini sergilemesi adına ısrarlı oynatması dikkatlerden kaçmıyor. Üstüne bir 15 gün daha eklendiği düşünülürse Yunus’un seviye atlaması beklentiler içinde.

Haberin Devamı

Soru işareti Flavio

Bunun yanı sıra... Güçlü orta alan ve hücum hattıyla, ayrıca farklı defans tercihleriyle Sivasspor takımının Avrupa arenasından, lige dönüşü geç de olsa çoktan gerçekleşmiş oldu. Ve yükselişteler... Trabzonspor’da hücum hattında tam da işler yoluna giriyor diye düşünüldüğü bir dönemde Djaniny cezalı duruma düştü. Berat da olmayacak.. Bakasetas milli takımda santrafor oynadı. Ortada bir kişilik alan açılabilir ve bu isim de Flavio olabilir mi? Yusuf Sarı’nın sağ tarafta başlama ihtimali de diğer tarafta güçlü bir şekilde duruyor. Suskun Nwakaeme çözüm yöntemleriyle maça damga vurabilir...

YORUM YAZ