MENÜ

Reaksiyon maçı

Abone Ol Google News

Futbol akademilerinde verilse de alınması pek mümkün olmayacak teorik bilgiyi, maç kaybı yaşayarak aldı Trabzonspor. Hatta aldı yerine hatırladı dersek daha da doğru olabilir. Birilerince ısrarla ‘kapanmaz’ ilan edilen puan farkları, bir mağlubiyetle yine aynı o birilerince ‘neden olmasın’ aşamasına geldi. Takip konusu matematiksel bir gerçeklik. Ancak bununla birlikte psikolojik faktörlerin doğru yönetilebilmesiyle yol almak mümkün olabiliyor... Rakiplerinin - ki olması gereken de bu-, iştahını gördü Trabzonspor. Medyanın ‘kesinlik’ ifade eden şampiyonluk sözlerinin aslında bir mağlubiyetlik ömrü olduğunu da yaşayarak test etti!

Haberin Devamı

Hatay hücumda tehlikeli

Bu hafta rakibi ‘en yakın takipçiler’ listesindeki Hatayspor. Lige çıktığı andan itibaren pozitif futbol üreticiliğinden asla taviz vermiyorlar. Ömer Erdoğan’la birlikte hak ettikleri yerdeler. Oyuncu kadrosu iyi ve önemli hücum silahları var. Ancak Trabzon’a bazı isimlerinden yoksun geldiler. Antalyaspor deplasmanından bir maç, bir de Nwakaeme kaybı ile dönen Trabzonspor’da hedef mutlak galibiyet. Mutlak da bir reaksiyon verip kaldığı yerden devam etmek. İdeal diye tarif edilen kadrosunun bir arada 11’de olduğu çok fazla maçı olmamış Trabzonspor’un. Haliyle oynamayanların yeri her daim dolmuş. İç sahada en önemli aktörü ve galibiyet faktörü olan taraftarı ile bütünleşme zamanı şimdi.

Haberin Devamı

Senkronize coşku...

Maç sonunda saha ortasında oyunculara horon kurdurmak, kolbastı yaptırmak için koca bir 90 dakika senkronize coşku üreteceklerdir. Marek Hamsik’in orkestrasını yöneteceği karşılaşmada; Bakasetas’ın maç eksiğini tamamladığı performanslar izleriz. Abdülkadir Ömür her oyuna dönüşünde olduğu gibi golle döner diye düşünüyorum...

YORUM YAZ