MENÜ

Patates tarlasında Bakasetas

Abone Ol Google News

Karşılaşmaya dair birçok şeyi zemin üzerinden değerlendirmemiz gerekiyor. Zemin, karşılaşmada üretilmeye çalışılan muhtemel tüm güzelliklerin de önüne geçen yegane unsur oldu. Haftalardır gelişen Trabzonspor oyununun sıradan görüntüye bürünmesinin de baş sebebiydi zemin. Hâl böyle olunca iki taraf için de sonuç odaklı bir mücadele kaçınılmazdı. Güçlü ayaklar, teknik ayaklar bir taraftan zeminle mücadele halindeyken; iki taraf için de akıllar ortak kanaat etrafında birleşmiş gibiydi. Sakatlıksız bitirmek...

Haberin Devamı

Bakasetas problem çözdü

Üstüne bir de günü kayıpsız geçmek sanıyorum bu sahadan alınabilecek en büyük ödül olacaktı. Bu saha koşullarında atılacak golün büyük ihtimal bir duran top ya da sonuçları ile gelmesi beklenen bir durumdu. Bakasetas'ın ne kadar doğru bir hamle olduğu bir kez daha çözdüğü problemdeki şık golüyle görülmüş oldu. Topu alışı ve hedefe güzel şutu ile attığı gol; Trabzonspor'u bu zeminde öne geçirip, kazanmanın da yolunu açmış oldu.

Artık gizli değil

Abdullah Avcı ile sezon başı kötü tabloyu tamamen terse çeviren ve "Buradayız" mesajı veren Trabzonspor'un artık bir hedefi var. Ve hedef artık gizli olmaktan da çıkmış oldu. Patates tarlasında Bakasetas kilidi açtı, Nwakaeme ise skoru belirledi. Uğurcan ise 'tutan' olarak yükselişine devam etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ