MENÜ

Oyunun adı Umut!

Abone Ol Google News

Gidenlerin yerini doldurmakta yaşanan sıkıntıya; sakatlıklar, cezalar, koronavirüs gibi mazeretler de eklenince tablo tarifi zor bir şekle büründü Trabzonspor için. Teknik adam ve anlayış değişikliğine gidilse de oyuncu grubunun kalitesini yükseltmek için en az bir transfer dönemi gerekiyor. Daha gerçekçi bir ifadeyle; iyi ya da kötü futbol üretimi yerine devre arasına kadar toplayabildiği kadar puan toplamak zorunda Trabzonspor.

Haberin Devamı

Ekuban'a, Nwakaeme'nin eklenmesi...

Geçen yıldan kalanlardan Ekuban'ın uzun süre takımının hücum gücünü sırtladığı haftalara bu kez Nwakaeme'nin de eklenmesi takımda hücum anlamında canlanma sağladı. Şimdi olmasa da böyle devam ederse Djaniny'nin de önde kısa sürelerle topu tutma kabiliyeti bile ön taraf organizasyonları adına büyük bir farklılıktı Trabzonspor için.

Oyunu sonradan dengeledi

Dünkü Trabzonspor 11'i, kendi içinde bu yılın en iyilerindendi diyebiliriz. Buna rağmen, karşılaşmanın ilk bölümünde topa hükmeden bir Rizespor vardı... Topu geri kazanma noktasında varlık gösteremeyen Trabzonspor'un sonrasında oyunu dengelediği söylenebilir. Özellikle reaksiyoner takım görüntüsüne dönüş sinyali önemliydi.

Haberin Devamı

Hakem kararları etkiledi

Hakem kararlarının bir maça daha damga vurduğu notunu da ilave edelim. Oyuna yatırım yapmaya devam eden Abdullah Avcı'nın, oyuncu kalitesinin de yükselmesiyle birlikte zaman içinde neleri daha iyi yapabileceğinin de işaretleri görüldü. Bu umut demektir ve bence üç puanla birlikte en kıymetli şey de buydu karşılaşmadan kalan.

YORUM YAZ