MENÜ

Oyuna yatırım karşılık buldu

Abone Ol Google News

Maç öncesi beklentinin çok ötesinde bir Konyaspor takımı vardı sahada... Bekleyecek ve kenarlardan etkili geleceklerdi. Hızlı hücumlarla da rakip kalede pozisyon arayacakları öngörüsünün çok dışında görüntü verdiler. Özellikle ön tarafta, Trabzonspor'un ise bugüne kadar zayıf bölgesi olarak tanımladığımız orta alanda sağlam baskı kurdular, pozisyon da buldular... Durum böyle olunca, ilk bölümde Trabzonspor'un pas oyununda zorlandığı görüldü. Ancak ısrarla ve inatla bu oyuna devam; güzel bir organizasyon golünü de beraberinde getirdi. Abdullah Avcı yönetiminde, sezon başı transferleri ve oyuncu kalitesinin bu denli tartışıldığı bir dönemde ısrarla oyuna yatırım bir kez daha karşılık buldu ve Trabzonspor geçmiş maçlara göre çok daha kolay bir galibiyet almış oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Trabzonspor, yakın zamanda bir teknik adam tercihi yaptı. Abdullah Avcı teknik adam oldu. Bu aşamadan sonra teknik adamın tercihlerine saygı duymak gerekmiyor mu?

Maçın starı

Nwakame gol ve asistiyle Trabzonspor adına öne çıkan isim oldu. Ona Serkan Asan'ı ve Flavio'u da eklemek gerekir.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Türk futbolunun son dönem yıldızı, Avrupa kulüplerinin gözdesi Abdülkadir Ömür'ün yükselen form döneminde yaşadığı sakatlık karşılaşmanın olayı idi.

Kısa mesaj

Maç öncesi patlayan Pereira haberi sonrası Serkan Asan'ın üzerindeki yük on kat artmıştı. Bu yaş grubunda bir çocuğun kaldırabileceği yük gibi durmamasına rağmen, biraz da seyircisizlik avantajıyla, belki de en önemli sınavından güçlenerek çıktı Serkan Asan.

YORUM YAZ