MENÜ

Ön alan baskısıyla bozdular

Abone Ol Google News

Nwakaeme, belki de o an kimsenin fark etmediği elle oynamaya o kadar inanarak itiraz etti ki, "VAR farkındalığı" oluştu ve penaltı kararı geldi. Sezon boyunca bu pozisyondan çok daha net, çok çok daha açık, itiraza gerek duyulmadan müdahale gerektiren pozisyonlara yapılmayanı yapmış oldu. Daha önce sıklıkla 'Kayıp sezondan önümüzdeki sezona taşınacak doğrulardan bahsederken bu önemli konunun da altı böylece çizilmiştir diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

Baker kafaları karıştırdı

Karşılaşmada öne çıkan notlara Baker'in yükselen performansı ile başlamak gerekiyor. Özellikle Berat'ın gelişi ile yükselen performansı önümüzdeki sezon için bir kafa karışıklığı oluşturmuyor değil.

Ön alanda kurdukları baskı ile rakibin defanstan kurmaya çalıştığı oyunu bozan, Biglia ile oluşabilecek hattı kıran Trabzonspor, özellikle ilk yarı istediği oyunu oynadı.

Karagümrük baskısının Uğurcan'la kırılması sonrası gelen Flavio hamlesi, bu oyuncunun özellikle pas trafiğinde etkinliğiyle kalan bölümde topun Trabzonspor'da kalma oranını yükseltti.

Haberin Devamı

Lig bile yoruldu!

Karagümrük takımı ligin yenisi olmalarına rağmen kurdukları geniş ve kaliteli kadro ile her maça iddialı çıkıyor.

Eksik geldikleri Trabzon deplasmanında etkili oyunlarının karşılığını alamamalarının en önemli sebebi Uğurcan Çakır'ın etkili kurtarışlarıydı.

5 haftalık kazanamama sorununu biri penaltı, biri de bireysel hatadan gelen golle çözmüş olmak da eleştiri konusu olabilir.

Ancak şunu da unutmamak gerekiyor, bırakın oyuncuları, artık lig bile yoruldu. O nedenle önümüzdeki sezona ne taşıdığınıza bakın derim.

YORUM YAZ