MENÜ

Mutlak favori Trabzonspor

Abone Ol Google News

Berat ve Bakasetas’ın katılımlarıyla çıktığı her maçı domine edecek duruma geldi Trabzonspor. Bundan sonra oynayacakları her karşılaşmanın mutlak favorisi gözüküyorlar. Ön taraftaki dörtlüden özellikle Nwakaeme, yine bugün fark yaratabilir.

Haberin Devamı

Trabzonspor’un her geçen gün daha da gelişen ve güçlenen oyunu var. Özellikle Berat ve Bakasetas’ın da katılımları ile çıktığı her maçı domine edecek duruma geldiler. Daha dün gibi aslında... Takım savunması teşhisi ile başlanan ve akabinde uygulanan kısa dönem tedavi yöntemleriyle adeta gol yemeyen, eksilerde seyreden averajını da artılara çeviren bir takıma dönüşüldü. Üzerine doğru işler ekleye ekleye gelinen nokta ortada. Maç kazanma alışkanlığı da yakalamış oyuncu grubunun maç, antrenman coşkuları bir sonraki haftanın da habercisi gibi. Trabzonspor bundan sonra oynadığı her karşılaşmanın mutlak favorisi olarak karşımıza çıkacak.

Gaziantep değişti

Gaziantep takımı, Sumudica dönemi ile Sa Pinto dönemi arasında geçiş faslında. Değişim yaşanıyor. Önceki teknik adamıyla, yeni hocası arasında oyun anlamında açıkçası net bir fark yok. Ancak defansif disiplin bakımından eski görüntülerinden uzak oldukları notunu düşmemiz gerekiyor.

Haberin Devamı

Caydırıcı bir takım

Trabzonspor özellikle ön taraftaki üçlüsüne Bakasetas’ın da eklenmesiyle daha bir caydırıcı takım, rakipleri için. Geldiği andan itibaren farkını ortaya koyan Bakasetas ve ayrıca her maçın takımı adına en önemli ismi olmayı başaran Nwakaeme, yine karşılaşmanın öne çıkacak isimleri olabilir.

YORUM YAZ