MENÜ

Mükemmel başlangıç...

Abone Ol Google News

Hücum gücünün yüksekliğini Molde maçlarında gördüğümüz Trabzonspor lige mükemmel bir sonuçla başlamış oldu. Takım savunması konusunda eksiklerini de yine Molde maçları üzerinden okuduğumuz Trabzonspor, bu konuda skora rağmen zamana ihtiyaç duyduğunu da göstermiş oldu. Bakasetas, Hamsik, Nwakaeme, Gervinho ve sanki Cornelius’un gelişiyle işin ciddiyetini daha da kavramış bir Djaniny performansı izledik.

Haberin Devamı

Eğitim maçı!

Bu futbolcu grubu ve oyuncuların yetenekleri düşünüldüğünde oyunun savunma tarafında aksaklıklar son derece normal. Kadroya takviye ile bu konuda çözüm üretilebilir. Ancak mevcutla düzeltilmesi gereken en önemli şey çıkışlarda pas hatalarını minimize etmek ya da atak sonlandırma konusu… Abdullah Avcı’nın kenardan 'pas' temalı uyarılarını sıklıkla yapması, maçı aynı zamanda bir 'eğitim' maçına çevirdi diyebiliriz.

Kazanımların en büyüğü...

Dün akşam Trabzonspor perşembe gününü de düşünerek, zemini ve nemi de dikkate alıp zaman zaman "Enerjimi ekonomik kullanayım" da demiş ve atak yemiş de olabilir pekâlâ. İlk haftalar kazanmak önemlidir… Kazanırken de dersler almak, hataları görmek kazanımların en büyüğüdür. Malatya’dan dönüşün kazanımları bu anlamda sezonluk kazanımlar oldu Trabzonspor adına…

Haberin Devamı
YORUM YAZ