MENÜ

Maçın anahtarı Marek Hamsik'te

Abone Ol Google News

Bir sezon boyunun uzunluğu düşünüldüğünde çok kısa sayılabilecek bir sürede kara bulut gibi camia üstüne çöken olumsuz havayı dağıtmak istiyor Trabzonspor... Bunun için de AdanaDemirspor karşılaşmasını çok önemli bir fırsat olarak görüyor.Değişen kadrosuyla oyununu geliştirmek için süreye ihtiyaçları var. Yeni katılanlar içinde takıma hemen adapte olanlar ve bir türlü olamayanlar söz konusu... Böylesi bir geçiş dönemindeHamsik’in ve Visca’nın sakatlıklarının da eklenmesiyle Trabzonspor’da oyun anlamında bir çok şey olumsuz anlamda değişmiş gözüktü.

Haberin Devamı

Hızlı oynamak şart

Şimdi Hamsik dönüyor. Onun varlığı Trabzonspor’da çok şeyin değişmesi anlamını taşıyor. Trabzonspor’un oyunuHamsik sahadayken bambaşka bir seviyeye geliyor. Tıpkı yokluğunda olduğu gibi... Kızılyıldız maçı öncesi moral bulma adına da önemli bir kırılma maçı olacak bu karşılaşma. Kabul edelim ki Trabzonspor çok iyi transferler yaptı. Eskiler ve yeni transferlerin birlikte iyi oynaması içinHamsik gibi kaliteli bir nirengi noktasına ihtiyacı vardı Abdullah Avcı’nın. Şimdi öne ve hızlı oynama zamanı Trabzonspor adına. Yana da oynansa hız bu akşamın ana konusu olacaktır.

Haberin Devamı

Forvette sorun yaşanmaz

Adana Demirspor kadroda değişim yaşayan ve yeni transferleriyle dikkat çeken bir takım. Onların da moralsiz Trabzonspor’a karşı fırsat maçı olacak şüphesiz. Maxi Gomez,Umut bozuk gözüken o ki bulduklarında, top onlara hızlı bir şekilde ulaştığında gol yapmakta zorlanmayacak ligimizde. Avcı, Ferencvaros maçı sonrasında özeleştirisinde hızlı oyundan bahsetti.Hızlı ve tempolu oyununHamsik’le birlikte devreye sokulacağını ve bu gece bambaşka bir Trabzonspor izleyeceğimizi düşünüyorum. Olumsuz her sonuca sahada verdiği tepkilerle ‘reaksiyoner takım’ olduğunu gösteren Trabzonspor, gerekli dersleri çıkartmış olarak sahada olacaktır.

YORUM YAZ