MENÜ

Lider yeniden başlar

Abone Ol Google News

Lider Trabzonspor evinde Giresunspor’la zorlu bir maça daha çıkıyor. Eksikleri var… Bunun yanı sıra Visca gibi bu ligin en kıymetlilerinden oyuncusunu seyircisiyle buluşturacak... Visca'nın bireysel heyecanını, tribün birlikteliğiyle coşkuya çevirme ihtimali, karşılaşmanın da seyrini etkiler. Ya klaşık 130 kilometre mesafeden otobüsle geliyor Giresunspor… Seyahat kısa, konaklama Trabzon'da… Deplasman etkilerinin daha düşük hissedileceği bir karşılaşma olacak onlar için de... Sezon başladığından itibaren, sıralamada bulundukları yeri asla önemsemediler. Oyun, kadro, teknik adam istikrarı belli bir çizginin de üstüne taşıdı Giresunspor'u… Oyunları hep pozitifti. Kazanma odaklı oldular. Hakan Keleş'in, bu akşam da bu oyunundan taviz vereceğini düşünmüyorum.

Haberin Devamı

'Oyundan taviz vermez'

Trabzonspor bu anlamda karşısında iştahlı, hem merkezde hem de ön alanda çok koşan ve baskı yapan bir rakip bulacak. Dikkat edilirse Trabzonspor kalesinde uzun süredir çok pozisyon vermiyor. Yediği goller bireysel hatalardan… Daha önce de değişik formasyonlara, oyun planlarına karşı kendi oyununu sabır ekseninde sürdüren Trabzonspor izledik. Trabzonspor da oyunundan taviz vermez.

Haberin Devamı

'Güçlü oyun devam eder'

Doğru oyun kimilerine göre de keyifsiz oyun, zaman içinde kazandıran, lider yapan "güçlü oyun" adını aldı, öyle de devam edecek gibi gözüküyor. Giresunspor'un oyunu Abdullah Avcı oyunlarını avantaja çevirebilir. Bakasetas'ın Sivas önünde istekli oyunu vardı. Denediği uzak şutlar, Giresun maçında gole dönüşebilir, yeniden çıkış maçı olabilir… Deplasmanda tam bir görev adamı rolüne bürünen Cornelius, istediği ortaları iç sahada alabilir. Defans arkası koşularının maçı olacak gibi. Pas oyunu, tempo ile birleşirse çok koridor açılır bu maçta. Abdülkadir Ömür, Visca bu boşluklara atacakları koşularla sonuca gidecek isimler olur.

YORUM YAZ