MENÜ

Kötü oyun

Abone Ol Google News

Daha fazla isteyen, sahada doğru işler yapan Kayserispor finale adını yazdırdı. Şampiyon ise tanınmaz haldeydi ve şampiyonluğun rahatlığı onlara pahalıya patlamış oldu. Hikmet Karaman’ın lig maçı sonrası Trabzonspor’la yeniden bir daha oynama şansı isteğini hatırlayalım. Bir bildiği var imiş dedirten bir karşılaşma oynattı takımına. Finale de adını yazdırmalarının asla tesadüf olmadığını da göstermiş oldular. Trabzonspor teknik ekibinin de ligdeki Kayserispor ile kupadaki Kayserispor’u doğru analiz edemediği net ortaya çıkmış oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı kupa dışına iten Kayserispor bir büyüğü daha saf dışı bırakırken, sahada oyuncuları, kenarda teknik ekibiyle, oyunun tüm bölümlerinde de doğrularıyla, maçı bitirdiler.

Tribünlerden tüm oyun boyunca Trabzonsporlu oyunculara gelen cisimlerin çirkinliğine, sahada cisimleri çok belli olmayan oyuncuların da eklenmesi oyunu cisimler üzerinden de değerlendirebileceğimizi düşündürüyor.

Oyuncu ve teknik ekip

Elbette her takım her teknik adam eleştirilir. Hele de dün geceki Trabzonspor oyunun her anında rakibine bu kadar boyun eğiyorsa pekala eleştirilebilir… Örneğin hamleler, örneğin hamlelerin zamanlamaları, hamlelerin isim bazında yanlışlıkları gibi… Ancak yıllar sonra gelen şampiyonluk sonrası oyuncu ve teknik ekipte oluşan rehaveti düşündüğümüzde canları sağ olsun diyenlere de hak vermek gerekiyor. Çünkü bu denli kötü oyunu teknik olarak izah etmek hayli güç!

Haberin Devamı
YORUM YAZ