MENÜ

Konsantrasyon sorunu

Abone Ol Google News

Oyuncu tercihleri ve oyuncu değişiklikleri ile ilgili önemli anlaşılmazlıklar söz konusu. Trabzonspor kaybetti evet... Ancak dün akşam çok iyi kategorideki Uğurcan'dan Nwakaeme'ye kadar birçok ismin konsantrasyon sorunları göze çarptı.

Haberin Devamı

Çok ciddi bir rakip karşısında kaybetmekten kurtulamamanın birçok nedeni olabilir. Öncelikle Trabzonspor'un maç içinde genetik mirası olan hücum futboluna daha erken dakikalarda yolculuk başlatması gerekiyor. Koca bir 45 dakikanın bu kadar hoyrat kullanılması, takım savunmanıza sonsuz güveniniz olsa dahi ters tepebilir bir durum. Süre daralırken kalende gördüğün gol, oyunun bilinmezlerini de artırması anlamı taşıyor çünkü... Dün akşam Trabzonspor evinde kaybetti.

Güçlü rakibinin özellikle topla oynama oranları konusunda hassasiyeti nedeniyle gözüm bir taraftan da istatistiklerdeydi. Maç devre arasına kadar 10'ar dakikalık periyotlarla bakıldığında top %75'lerden %60'lara doğru da olsa daima Alanya takımında kaldı. Maç sonunda ise dengelenmiş oranların tabeladaki karşılığı 1-3 gibi bir skor oldu.

Haberin Devamı

Alanyaspor'a kaybetmek...

Trabzonspor'un bu kadro yapısıyla da olsa hücum organizasyonlarında eleştirilecek konuları var. Özellikle de oyuncu tercihleri ve oyuncu değişiklikleri ile ilgili önemli anlaşılmazlıklar söz konusu. Trabzonspor kaybetti evet...

Ancak dün akşam çok iyi kategorideki Uğurcan'dan Nwakaeme'ye kadar birçok ismin konsantrasyon sorunları göze çarptı. Trabzonspor'da çok özel ve önemli oyuncular var... Bir o kadar da onlara uygun olmayanlar. Belki de bu gerçekle bir kez daha yüzleşilmesi açısından olumlu bakılabilir bu mağlubiyete. Yoksa Alanyaspor'a kaybetmek bu ligde her takımın başına gelebilecek bir durum...

Not: Trabzonspor, Djaniny'yi çok aradı!

YORUM YAZ