MENÜ

Keşke dememek için

Abone Ol Google News

Belirsizliklerin daha da cazip hale getirdiği bu oyunun, belki de en belirsiz periyoduna girmiş durumdayız. Sezonun, yuvarlak hesapla çeyreklik son dilimindeyiz... Bir tarafta güçlü şampiyonluk adayları ve Avrupa bileti alabilirim düşüncesinde takımlar varken; diğer tarafta ise sayı ve nitelik anlamında çok güçlü düşme adayları söz konusu... Hedefsizlik sendromu içinde çok fazla takım olmaması halinin belirsizliğe katkısı da düşünülünce, cazibe daha da artacak gibi.

Haberin Devamı

Doğru motivasyon

İşte tam da bu aşamada Trabzonspor, kategorik olarak hem şampiyonluk adayı takımlar içinde yer alırken hem de Avrupa biletini cebinde ve emniyette görür vaziyette. İki farklı psikolojiyi işaret eden bu durumun doğru yönetilmesi, sezon sonunda 'keşke' denilmemesi adına önemli. Trabzonspor camiasının Abdullah Avcı ve takımından beklentisi son düdüğe kadar mücadele ancak oyuncu grubunu sürekli kazandırmaya motive etmek mümkün olabilecek mi?

Devler Ligi olabilir

Üstündeki takımlarla sırasıyla dört, altı ve dokuz puan fark varken kısa hedefler konması akla daha yatkın duruyor. Lideri yakalamak uzak ihtimal gibi gözükse de, üstündeki iki takımı geçip Şampiyonlar Ligi şansı yakalamak çok daha yakın ve ulaşılabilir hedef gibi duruyor. Trabzonspor'un böylesi bir sezondan bir doğru iskelet, bir cazip Avrupa bileti ile ayrılması büyük başarı olacaktır. Keşke dememek için koca bir 10 hafta ve matematik, kollarını açmış bekliyor.

Haberin Devamı

Yeter ki iste... Neden olmasın?

YORUM YAZ