Arama

Popüler aramalar

Kendi verdi, kendi aldı

Abone OlGoogle News

Oyun başladıktan çok kısa bir süre sonra Trabzonsporlu defans oyuncularının birkaç kez rakip hücum oyuncularına kayarak ve topa isabetli hamleleri oldu. Oyunun daha başında oluşan bu limit üstü görüntü maçın seyrinin de ilk işaretleri gibiydi. Hızlı başlayan oyunda, ilk dakikalarda önde basan Galatasaray, rakibini geriye oynamaya da zorlayınca hatalar ardı ardına geldi. Basit hatalarıyla 2-0 geri düşen Trabzonspor, kendi bozduğu moralini, adeta kendi düzeltip böylesi güçlü bir rakibe karşı geri dönmesini bildi.

Haberin Devamı

Bardağın dolu tarafı...

Oyunda kurduğunuz 11'in işlemediğini fark ettiğinizde, rakibin hamlelerinin daha baskın olduğunu fark ettiğiniz de ya da oyuncunuzun bu maç için yetersiz olduğunu fark ettiğiniz anda dakikanın hiçbir öneminin olmadığının kanıtı gibiydi Abdullah Avcı’nın hamleleri. Kendi elleriyle vermek üzere olduğu oyunu, hamlelerle elinde tutan Trabzonspor için bardağın dolu tarafına odaklanmak 4. hafta için en doğru yaklaşım olacaktır.

Uilenberg izah etmeli!

Bir büyük maç. Milli aradan dönüş. Üstelik oyunun son bölümünde düşen tempoya rağmen kazanabilecek kadar da organizasyon becerisi vardı ev sahibinin. Öte yandan VAR’a dair tüm eğitimlerde açık kol, topun da o açık ele-kola çarpması penaltı ve müdahale edilmesi gereken bir durumken müdahale gelmedi. Bu keyfi uygulamayı Uilenberg izah etmeli. Sana göre bana göre kime göre penaltı değildi dün geceki?

Haberin Devamı