MENÜ

Kabul edilebilir durumlar değil!

Abone Ol Google News

Kendini tekrar eden, çözüm üretmekte zorlanan Trabzonspor üzerine yazdığımız yazılardan biri daha... Rakipleri değişti ama oyunu asla değişemedi, dönüşemedi Trabzonspor’un. İzleyenleri de, gönül verenleri de, rakipleri de bunu kanıksadı adeta. Öne geçen, koruyamayan Trabzonspor’un bu kadar teslimiyet içinde olması, lehine skor dönüştürememesi şampiyonluk yolunda aldığı yaraların özeti gibi. İzahı zor maçlar... Kabul edilebilir durumlar değil. Diğer tarafta rakibi kaybederken bu tarafta Trabzonspor aynı şekilde kaybetti. Lig neredeyse bitti, umut vermemeleri nedeniyle artık matematik bile 'Ben ne yapabilirim?' der bu Trabzonspor’a... Kimse kusura bakmasın...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Denizlispor’a bu sezon üç kez yenilen Trabzonspor’un rakibinin şifrelerini çözmesi için ne olması gerekiyordu? Analiz yöntemlerindeki eksiklik ne olabilir? Ayrıca Sosa’nın sakatlık durumu yoksa neden çıktı?

Maçın starı

Estupinan takımı adına önemli işlere imza attı ve maçın adamıydı.

Maçın olayı

Yine öne geçip kaybetmenin büyük ve çaresiz bir derde dönüşmesi ve umut kırıcı olması...

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Umutlarını bir şekilde sürekli yeşerten koşullar önüne altın tepside gelirken, Trabzonspor’un bu tepsiyi rakibine uzatması... Öne geçip rekor puan kayıpları yaşamanın sonuçları büyük tahribat oluşturdu.

YORUM YAZ